Tuote on myyty käyttäjälle pokama hintaan 4,50 €

Kuvaus

BONEY M. oli 1970-luvulla suosittu diskoyhtye ja eräs tunnetuimpia ABBA-yhtyeen kilpailijoita. Vaikka yhtyeen jäsenet ovat kotoisin Karibialta, yhtye lasketaan saksalaiseksi, koska yhtye perustettiin Saksassa ja sen toimintaa johdettiin sieltä. Esimerkiksi suurin osa Boney M:n albumeista on äänitetty Saksassa. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa ”Daddy Cool”, ”Rasputin”, ”Rivers of Babylon”, ”El Lute”, ”Belfast” sekä ”Sunny”.

Boney M:n tarina lähti käyntiin, kun tuottaja Frank Farian nauhoitti kappaleen ”Baby Do You Wanna Bump?” vuonna 1975 ja julkaisi sen Boney M. -nimellä. Kappaleesta tuli hitti Belgiassa sekä Alankomaissa, joten Frank päätti luoda yhtyeen, joka voisi toimia tuolla nimellä. Yhtyeeseen palkattiin Marcia Barrett, Liz Mitchell, Maizie Williams ja Bobby Farrell, jolloin alkuperäinen kokoonpano oli syntynyt. Boney M:stä muodostui erittäin suosittu ympäri maailmaa vuodesta 1976 eteenpäin. 1980-luvulle tultaessa suurin diskobuumi oli kuitenkin jo ohitse ja samalla myös Boney M:n suosio alkoi laskea.

Tässä on myynnissä yhtyeen ensimmäinen, v. 1976 ilmestynyt läpimurtoalbumi TAKE THE HEAT OFF ME, jolta löytyvät hitit DADDY COOL ja  SUNNY.

Kasetti on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kasetin postiin, postimaksu Suomeen 3,2 euroa.  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita: 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

Side A:

"Daddy Cool" (Frank Farian, George Reyam (Hans-Jörg Mayer)) - 3:29 "Take The Heat Off Me" (Bigazzi, Gianni Bella) - 4:47 "Sunny" (Bobby Hebb) - 4:03 "Baby Do You Wanna Bump" (Zambi (Frank Farian)) - 6:53

Side B:

"No Woman, No Cry" (Vincent Ford, Bob Marley) - 4:59 "Fever" (Eddie Cooley, John Davenport) - 4:00 "Got a Man On My Mind" (Frank Farian, Fred Jay) - 3:25 "Lovin' Or Leavin'" (Frank Farian, Fred Jay) - 4:29

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 19:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.