Tuote on myyty käyttäjälle h79362 hintaan 5 €

Kuvaus

836 345 2 1988 Polygram records / Vertigo, hyvä kunto.

Hard rockin / Glam metallin yksi merkkiteoksista.

New Jersey on yhdysvaltalaisen rockmusiikkia esittävän Bon Jovi-yhtyeen neljäs studioalbumi.

New Jersey julkaistiin Yhdysvalloissa Mercury Records-levymerkillä 19. syyskuuta 1988. Euroopassa albumin jakeli Mercury Recordsin omistama tytäryhtiö Vertigo Records, ja entisen Neuvostoliiton alueella albumi julkaistiin Melodija-levymerkillä. Albumi oli myös ensimmäinen yhdysvaltalaisen yhtyeen tai artistin levytys, joka julkaistiin Neuvostoliitossa. Yhtyeen edellisen studioalbumin, vuoden 1986 Slippery When Wetin tapaisesti myös New Jersey nauhoitettiin Kanadan Vancouverissa, ja albumin on tuottanut edeltäjänsä tapaisesti Bruce Fairbairn. Albumi nousi ilmestyessään albumilistojen kärkipaikalle yhtyeen kotimaassa Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ruotsissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Sveitsissä.

Yhtyeellä, etenkin suurimmaksi osaksi laulunkirjoittamisesta vastanneilla laulaja Jon Bon Jovilla ja kitaristi Richie Samboralla oli kansainvälisesti huikean menestyksekkään Slippery When Wetin jälkeen valtavasti paineita toistaa albumin menestyminen New Jerseyllä ja vakiinnuttaa yhtyeen jalansijaa musiikkialan huipulla. Tämän vuoksi he pyysivät jo Slippery When Wetillä yhtyeen kanssa menestyksekästä yhteistyötä tehneen laulunkirjoittaja Desmond Childin apuun myös New Jerseyn kappaleiden työstämisessä. Kolmikon kirjoittamasta materiaalista albumille päätyi lopulta neljä kappaletta, ja yhteistyö oli jälleen onnistunutta; esimerkiksi kappale "Bad Medicine" nousi Yhdysvalloissa Billboardin singlelistan kärkeen vuonna 1988. Myös albumin neljä seuraavaa singleä - "Born to Be My Baby", "I'll Be There for You", "Lay Your Hands on Me" ja "Living in Sin" - olivat hyvin menestyksekkäitä singlevalintoja, sillä jokainen edellä mainituista kappaleista nousi niin ikään kymmenen parhaan joukkoon Billboardin listalla.

Albumia on myyty maailmanlaajuisesti yli 18 000 000 kappaletta ja se on saavuttanut platinalevyrajan seitsemässä eri maassa, mukaan lukien Suomessa, jossa yhtye vastaanotti albumista platinalevypalkinnon vuonna 1996. Pelkästään Yhdysvalloissa albumia on Recording Industry Association of American mukaan myyty yli seitsenkertaisen platinalevyn verran.

Kipaleet:

Lay Your Hands on Me – 6.03 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora)

Bad Medicine – 5.23 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Desmond Child)

Born to Be My Baby – 4.43 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Desmond Child)

Living in Sin – 4.43 (säv. Jon Bon Jovi)

Blood on Blood – 6.20 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Desmond Child)

Homebound Train – 5.13 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora)

Wild is the Wind – 5.11 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Desmond Child, Diane Warren)

Ride Cowboy Ride – 1.28 (säv. Captain Kidd, King of Swing)

Stick to Your Guns – 4.48 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Holly Knight)

I'll Be There for You – 5.48 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora)

99 in the Shade – 3.32 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora)

Love for Sale – 4.02 (säv. Jon Bon Jovi, Richie Sambora)

Kokoonpano

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 12:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.