Tuote on myyty käyttäjälle mstpa hintaan 7 €

Kuvaus

Bianca Morales – Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä - C-kasetti vuodelta 1996.  Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Kasetti on uusi ja täysin kuuntelematon – MINT!

Bianca Morales (s. 19.1.1966 Helsinki) on suomalainen jazz- ja poplaulaja. Vuonna 1984 hänestä tuli koko kansan suosikki voitettuaan silloisen Mainos-tv:n (nyk. MTV3) ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun reggaehenkisellä kappaleella “Our Party”. Parin vuoden ajan Bianca ja funk & groove-orkesteri FF (Fast Forward) kiersi Suomea ja räjäytti puhallinsektioineen ja peukkubassoineen (Puppe Strandberg) lavakansan tajunnan. Englanninkielinen Vinyyli-LP myi Suomessa kunnioitettavat 15.000 kpl (nykyisin kultalevyn rajapyykki). Albumi Our Party ja vinyyli-EP Get Up and Dance julkaistiin myös Pohjoismaissa sekä useissa Keski-Euroopan maissa, joissa ne soivat ahkerasti klubeissa. Näitä harvinaisia äänitteitä on silloin tällöin saatavissa lähinnä saksalaisista ja espanjalaisista DJ- ja keräilijöiden nettilevykaupoista. Bianca kirjoitti kaikki albumin biisit yhdessä "Right Hand" Hännisen kanssa.

Vuonna 1985 Morales osallistui Suomen Euroviisukarsintoihin, mutta ei levyttänyt karsintakappaletta. Myöhemmin Morales on esittänyt ja levyttänyt jazz ja gospel musiikkia. Vuodesta 2005 lähtien hän on toiminut Pori Jazz Kids Festivalin tuottajana

Muita huippuhetkiä lasten ja nuorten parissa ovat vuosina 1996-1998 YLE TV1:n Lasten- ja nuortenohjelmien tuottamat 24 musiikkivideota teemoilla Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä sekä Hottikokki.

TATSIA MUSIIKKI Oy
TATSIA MC 078
Made In Finland 1996

Kasetilla mukana myös Markus ja Sofia Karvonen

A-puoli
1 Villieläinräppi 3:30
2 Eksoottiset Eläimet 2:25
3 Turvatkaamme Yhdessä Huominen 3:06
4 Save the Animals, Save the Earth 3:06
5 Tänä Yönä Viidakossa 3:23

B-Puoli
1 Päivä Eläintarhassa 2:15
2 Sademetsän Painajainen 3:09
3 Metsänväen Esityslista 3:45
4 Yhteinen Maailmamme 3:00
5 It's Everyones World 3:00

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 3,50 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.



 



 



 

Hakusanat; kasetti mankka c-kasetti suomalainen vintage nostalgia nostalginen vanha harvinainen suomalainen kotimainen Suomi soi musiikki sävel iskelmä pop rock country rekkamies prätkä rekka rekkakuski motoristi rovaniemi suomenkielinen 90's 90-luku ysäri 1996 pori helsinki lastenlaulu pop iskelmä luonnonsuojelu vihreät WWF

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 16:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.