Kuvaus

Täysin toimivat Beatsin (Applen) sankakuulokkeet. Pientä kulumaa pehmusteissa mutta ei haittaa vielä käyttöä ja niitä saa myös uusia, jos alkaa häiritsemään. Akku pelittää vielä hyvin.

Ostaja noutaa tai maksaa postikulut.

40-tuntinen akun käyttöaika tekee Beats Solo3 Wireless -kuulokkeista täydelliset joka paikan luurit. Fast Fuelilla saat viiden minuutin latauksella kaksi tuntia äänentoistoa. Nauti palkitusta Beats-äänestä ja 1-luokan Bluetooth-kuuntelun langattomasta vapaudesta. Pehmustetut kupit ovat säädettävät, joten kuuntelu sujuu miellyttävästi koko päivän.

Langattomat, kuten pitääkin

Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet ovat valmiina lähtöön silloin kun sinäkin. Ne otetaan käyttöön automaattisesti laittamalla virta päälle ja pitämällä niitä lähellä iPhonea. Samalla ne muodostavat yhteyden Apple Watchiin, iPadiin ja Maciin. Solo3 Wireless -kuulokkeiden 1-luokan Bluetooth-teknologia tarjoaa elämänmenoosi sopivan soundtrackin kätevän langattomasti.

Koe musiikkisi

Beats Solo3 Wireless -kuulokkeiden ytimessä on Beatsin palkittu ääni. Näiden kuulokkeiden hienosäädetty akustiikka tarjoaa ensiluokkaisen äänentoiston, joka maksimoi selkeyden, syvyyden ja balanssin. Miellyttävästi pehmustetut kupit vaimentavat taustahälyä niin että voit uppoutua musiikkiin juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi.

Toistoa koko päivän

Applen tehokkaan W1-sirun ansiosta Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet tarjoavat jopa 40 tuntia akun käyttöaikaa. Tai kun haluat päästä nopeasti takaisin vauhtiin, Fast Fuel antaa kaksi tuntia äänentoistoa viiden minuutin latauksella. Suuntaavien mikrofonien ja kuulokkeisiin integroitujen säätimien ansiosta voit vastaanottaa puheluita, soittaa musiikkia ja aktivoida Sirin myös liikkeellä ollessasi.

Yksilöllinen istuvuus

Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet noudattavat edeltäjiensä linjaa rohkealla tyylillään ja virtaviivaisella muotoilullaan. Pehmustetut kupit ovat säädettävät, joten kuuntelu sujuu miellyttävästi koko päivän. Kuulokkeiden linjakkaat kaaret ja kääntyvät kupit täydentävät luonnollisen istuvuuden, joka on suunniteltu optimaalista käyttömukavuutta ja äänentoistoa ajatellen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 17 h 37 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

80 € Sulkeutuu 104 vrk 17 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.