Kuvaus

Baskerville kuonokoppa koko 3. Vähän käytetty, siisti! Ollut keskikokoisella villakoiralla. 

"Baskerville ultra kuonokoppa on sopivaksi muotoiltava, turvallinen ja mukava koiran päällä. Baskerville-kuonokopan kanssa koira voi läähättää, juoda ja koiraa voi palkita nameilla kuonokopan läpi.
Materiaali on kevyttä, mutta kestävää muovia neopreenipehmusteilla. Kuonokoppaa voi muotoilla sopimaan koirasi kuonoon upottamalla kuonokoppa 4-5 minuutiksi 70-80 asteiseen veteen. Sopii myös leveänaamaisille roduille.
 
Kuonokopassa on pehmusteet leuan kohdalla ja sivuilla. Kolmen kohdan säätö auttaa kuonokopan säätämisessä sopivaksi. Rei´itetty hihna koiran pään yli kiinnitetään kaulapantaan ja panta pujotetaan leuan alla olevan lenkin läpi. Lisävarmistuksena voit halutessasi laittaa vielä turvaremmin kuonokopan päälle ja kiinnittää sen karabiinihaalla niskahihnaan.
 
Huomaa: Älä käytä kuonokoppaa jatkuvasti eikä rangaistuksena. Totuta koira palkitsemalla pitämään koppaa ensin lyhyitä aikoja kerrallaan, jolloin kuonokoppa päässä tehdään aina jotakin koiran mielestä mukavaa ja sen jälkeen se otetaan pois. Pidennä aikaa vähitellen." (Peten koiratarvike)

Ostaja maksaa postikulut. Kun tilillä näkyy maksu, laitan kopan postiin.

Katso myös muut kohteeni ;-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Sulkeutuu 10 vrk 15 h 8 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 9 € Sulkeutuu 10 vrk 15 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.