Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan vanha pieni pöytä 53x100cm. Artekin 50-luvun pöytä, mutta täyttä varmuutta ei minulla ole, koska en ole asiantuntija. Koivupöytä, Artekin leimoja ei löytynyt. Facebookin ryhmässä kuitenkin tietäjät tiesi että on Artek / Alvar Aalto suunnittelija. Pöydän pinta on valeankeltainen maalipinta. Kulunut ja painaumia.
Jalat kiinnitetty talttapäisillä ruuveilla ja jalkojen välissä on puupalikka. Kannen pohjassa on runkopuu, joka tukee pöytälevyä. Pohjan pinta on kärsinyt hieman ja jälkiä vuosien varrelta. Jaloissa on käytön jälkeä ja kulumaa hieman. Pöytä on pesty ja myydään noin 70 vuotiaana ja iälle oletettavassa kunnossa, ikäisekseen kuitenkin hyväkuntoinen...

katso kuvat. Mitat: pöytälevy 53cm x 100cm ja korkeus 71cm, pöytälevyn paksuus sivusta 4cm ja pöydän jalan leveys 5,3cm ja paksuus 3cm. Kulkeutuu viiveellä esim. Pirkanmaalle ( josta nouto myyjän aikataulun mukaan), mutta maksun toivon tapahtuvan melko pian kaupan sulkeuduttua, (maksamatonta tuotetta, en ala kuljettelemaan). Nouto onnistuu yleensä muutaman päivän sisällä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
240 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 19:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.