Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Otsikon pistoolikotelo verhoiltu M05 cordura kankaalla ja nyöritetty paracordilla. Verhoilun voi halutessaan irroittaa jättämättä jälkiä koteloon ja alla on musta pistoolikotelo. Kotelon sisällä myös gaffer teipillä pehmikettä, jotta ase istuu äänettömästi kotelossa. Kunto uudenveroinen, ei ole ollut käytössä.

Viimeisen kuvan hi capa ase myynnissä erikseen.


Specsejä:

Amomax taktinen Hi-Capa / STI 2011 pistoolikotelo, paddle - musta

Hi-Capa / STI 2011 asemalleille yhteensopiva Amomaxin valmistama pikalukituksella varustettu kova polymeerinen pistoolikotelo paddle-mallisella vyökiinnityksellä. Kestävästä polymeeristä valmistettu mallikohtainen pistoolikotelo varmistaa erinomaisen istuvuuden ja nopean pistoolin ulosvedon ja koteloinnin sekä suojaa asetta tehokkaasti kolhuilta. Koteloinnissa vipu lukitsee aseen koteloon ja pitää sen siellä tiukasti. Aseen ulosveto tapahtuu painamalla etusormella jousikuormitteista lukitinvipua ja vetämällä ase kotelosta. Kotelon mukana tulevalla paddle / satulamallisella vyökiinnikkeellä kotelon saa helposti kiinni vyölle tai housun vyötärölle. Kotelon kulma on helposti säädettävissä hammastetulla renkaalla, jossa kulmaa voi säätää 360 astetta (9 asteen välein). Amomax pistoolikotelo on suunniteltu ensisijaisesti airsoft ja action air ammuntaan, mutta soveltuvat luonnollisesti myös muuhun urheiluammuntaan.

Amomaxin kotelot tarjoavat useita tapoja kiinnittää ja kantaa asetta

Satulamallisella (Paddle) kiinnikkeellä kotelon saa helposti kiinni vyölle tai housun vyötärölle. Belt Clip -vyökiinnikkeellä kotelon saa istumaan jämäkästi vyölle ja MOLLE-adapterilla kotelo kiinnittyy kaikkiin MOLLE/PALS järjestelmiin. Drop Leg platform -reisitelakalla kotelon saa laskettua reiden korkeudelle.

Ominaisuudet:
- Oikeakätinen
- Yhteensopiva Hi-Capa / STI 2011 sarjan asemalleille (airsoft-puolella mm. Tokyo Marui / WE / KWA / KJW / Vorsk / NOVRITSCH TTI Hi-Capa)
- Etusormella vapautettava lukitusjärjestelmä
- Kulma helposti säädettävissä 360 astetta
- Paddle / satulamallinen vyökiinnike (max. 50 mm vyölle)
- Yhteensopiva myös mm. IMI ja Cytac roto360 -mallisten lisävarusteiden kanssa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


18 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 10:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.