Tuote on myyty käyttäjälle Topikoira hintaan 16 €

Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

lehdet                                  KAIKKI MYYNTIKOHTEENI

 

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: AMERICAN PIE -kokoelma (sis 8-elokuvaa):

  • American Pie (1999)
  • American Pie 2 (2001)
  • American Pie: The Wedding (2003)
  • American Pie: Band Camp (2005)
  • American Pie: The Naked Mile (2006)
  • American Pie: Beta House (2007)
  • American Pie: The Book Of Love (2009)
  • American Pie: Reunion / Luokkakokous (2012)

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: ENGLANNIKSI

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa elokuvissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa ja toimituskulut

PROFIILINI

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

NIMI: American Pie (1999)

OHJAUS: Paul Weitz

PÄÄOSISSA: Alyson Hannigan, Jason Biggs, Chris Klein, Shannon Elizabeth, Tara Reid, Mena Suvari, Seann William Scott

American Pie on hulvaton tutkimusmatka kaikkein odotetuimpaan ja samalla kaikkein nöyryyttävimpään aikuisuuden riittiin - neitsyyden menettämiseen.
Tässä hilpeässä tarinassa elämästä, rakkaudesta ja libidosta joukko poikia päättää ryhtyä tuumasta toimeen ja päästä neitsyydestään ennen koulun päättymistä. Kokemattomuudestaan huolimatta poikien hormonit hyrräävät ylikierroksilla ja konstit on monet vastakkaisen sukupuolen selätysyrityksissä...

 

NIMI: American Pie 2 (2001)

OHJAUS: JB Rogers

PÄÄOSISSA: Sean William Scott, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Mena Suvari, Tara Reid, Shannon Elizabeth, Eugene Levy

Nuo hurmaavat teinit ovat palanneet!
Kahlattuaan läpi ensimmäisen vuotensa yliopistossa vanha jengi on koossa taas ja pitkä kuuma kesä polttelee – no niin, siellä missä ennenkin. Jim varsinkin on tulisilla hiilillä, kun hän on saamassa vieraakseen Nadian. Miten Jim selviää?
Apua sentään saadaan riemastuttavalta Micheleltä, Jimin vanhalta heilalta. Muu jengi on yhtä sekaisin: joku muuttaa Ranskaan, toinen tutustuu tantra-menetelmän saloihin, kolmas kantaa kaunaa….
Tämä piirakka on niin kuumaa, että sormensa polttaa helposti! Viisi kesäkollia yrittää kuitenkin sitkeästi koota itsensä ja murtautua lähemmäs Rakkauden Temppelin Suurinta Mysteeriä. Kesäloma ei ole entisensä näiden seikkailuiden jälkeen. Mutta miten Jimin isällä menee? Niin mukava mies

 

NIMI: American Pie 3: The Wedding (2003)

OHJAUS: Jesse Dylan

PÄÄOSISSA: Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, January Jones, Eugene Levy

Elokuvakatsomoiden rakastetut hahmot kokoontuvat merkittävän juhlan merkeissä elokuvassa American Pie - The Wedding. Jim ja Michelle ovat menossa naimisiin - Stifler suunnittelee polttareita ja paikalla on tietysti myös Jimin isä hämmästyttävine isällisine neuvoineen - American Pien remmi on jälleen täällä-eikä sen hysteerisestä huumorista ja taipumuksesta joutua kiduttavan noloihin tilanteisiin ole tingitty tippaakaan.

Jos siis haluat tietää, mihin EI pidä ryhtyä illalla homobaarissa, miksi seksin harrastaminen isoäidin kanssa on TOSI paha moka ja miksi häpykarvat ja hääkakku ovat HUONO yhdistelmä, olet löytänyt oivan tietolähteen. Ellei tämä vielä riitä sinulle, voit nauttia versiosta, jossa on mukana sensaatiomaisia ja taatusti ennen näkemättömiä otoksia Jimin polttareista.

 

NIMI: American Pie 4: Band Camp (2005)

OHJAUS: Steve Rash

PÄÄOSISSA: Arielle Kebbel, Tad Hilgenbrinck, Jason Earles, Tara Killian, Eugene Levy

American Pie: Band Camp -elokuvassa Stiflerin pikkuveli joutuu rangaistukseksi huonosta käytöksestään osallistumaan musiikkileirille. Leirillä hän saa tuttuun tapaan aikaan hulinaa ja sekasortoa - tällä kertaa piilokameroiden ja seksikkäiden ohjaajien parissa. Ihastuttuaan orkesterinjohtajaan Elyseen Mattin "Stiflermaiset" yritykset päättyvät tuhoisin seurauksia. Jimin isä (Eugene Levy) esittää tällä kertaa epäsovinnasta ohjaajaa, joka yrittää auttaa Stiflerin pikkuveljen takaisin raiteille. Luvassa on kerrassaan hervottomia kohtauksia ja hulvattomia piloja. Liity siis bändin riveihin tässä mieltä lämmittävässä American Pie -sarjan jatko-osassa, joka on kertakaikkiaan pakko nähdä!

 

NIMI: American Pie 5: The Naked Mile (2006)

OHJAUS: Joe Nussbaum

PÄÄOSISSA: Candace Kroslak, Steve Talley, John White, Jessy Schram, Erin Clarke, Eugene Levy

Oletko valmis villiintymään satojen alastomien opiskelijoiden kanssa, kun he osallistuvat yhteen kaikkien aikojen hulluimmista opiskelijatraditioista?

Siinä tapauksessa tulet pitämään tästä uudesta, ratkiriemukkaasta Stiflerin tapaan tarjoillusta American Pie -viipaleesta: American Pie 5: The Naked Mile! Kun Erik Stifler tajuaa, että hän on ainoa Stiflerin perheen jäsen, joka saattaa valmistua lukiosta neitsyenä, hän päättää tehdä oikeutta perinnölleen. Jimin isän (Eugene Levy) antamia, hyvää tarkoittavia neuvoja viisaampana Erik on valmis kokeilemaan onneaan vuotuisessa, pahamaineisessa Alaston maili - juoksukilpailussa, jossa hänen innokkaat ystävänsä ja jokunen estoton opiskelijatyttö tekevät viikonlopusta mitä rohkeimman. Superseksikkäillä tytöillä ja Stiflerin tutulla, rakastettavan hullulla käytöksellä täytettynä tämä Amerikan Pien viipale maistuu järkyttävän ja sydäntälämmittävän hauskalle aina maalilinjalle asti!

 

NIMI: American Pie 6: Beta House (2007)

OHJAUS: Andrew Waller

PÄÄOSISSA: Ace Hicks, Eugene Levy, Robbie Amell, John White, Ross Thomas, Steve Talley

Kun Skynet lähettää uuden voimakkaan terminaattorin tulevaisuudesta tuhoamaan Dani Ramosin, kyborgin ja hänen ystävänsä, Sarah Connor lyöttäytyy yhteen alkuperäisen T-800-terminaattorin kanssa taistellakseen uutta uhkaa vastaan ja pelastaakseen tulevaisuuden.

 

NIMI: American Pie 7: The Book Of Love (2009)

OHJAUS: John Putch

PÄÄOSISSA: Eugene Levy, Bug Hall, Kevin M Horton, Brandon Hardesty, Beth Behrs, Melanie Papalia, Jennifer Holland

Uusi American Pie on täynnä ennennäkemättömän seksikkäitä sattumuksia, kuumia mimmejä ja estotonta komediaa!

Rob, Nathan ja Lube ovat koulukavereita, jotka ovat päättäneet päästä unelmiensa tyttöjen pöksyihin. He löytävät sattumalta legendaarisen, entisten oppilaiden kirjoittaman seksioppaan, joka on piilotettu koulun kirjastoon. Mutta oppaan pari puuttuvaa sivua aiheuttavat hupaisia yllätyksiä kaikille!

 

NIMI: American Pie 8: Reunion / Luokkakokous (2012)

OHJAUS: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

PÄÄOSISSA: Alyson Hannigan, Jason Biggs, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, John Cho, Chris Klein, Eugene Levy

American Pie -elokuvista tutut hahmot palaavat yhteen komediassa American Pie: Luokkakokous. Yhden ylipitkän viikonlopun aikana he näkevät mikä on muuttunut ja mikä ei. Tapaaminen osoittaa, ettei ajankuluminen tai etäisyys katkaise ystävyyden siteitä. Kesällä 1999 neljän michiganilaispojan päämääränä oli menettää poikuutensa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 14:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.