Tuote on myyty käyttäjälle colin9000 hintaan 43 €

Kuvaus

Aleister Crowley Thoth tarot kortit & Gerd Ziegler Sielun peili opaskirja

Thoth Tarotkortit on luonut kuuluisa mystikko Aleister Crowley (1815-1947) yhteistyössä lady Frieda Harrisin (1877-1962) kanssa, joka on maalannut nämä upeat kortit. Tarotkortit ovat ikivanha viisauden lähde, jossa on kuvattuna elämän koko kirjo ja ihmisen elämänkaari arkkityyppisinä hahmoina, kuvina ja tapahtumina. Tuotekuvasta poiketen kortit ovat suomenkieliset.

Tarotkorttien tehtävä on tuoda alitajuinen viisaus tietoisuuteemme sekä tuoda selkeyttä ja uusia näkökulmia omaan elämäämme.

Tarotpakassa on 78 korttia, jotka jaetaan 22 Suurten Salaisuuksien korttiin sekä 56 Pienten Salaisuuksien korttiin. Jokaisella kortilla on tietty symboliikkansa ja merkityksensä. Crowleyn tarotkortit ovat kuvitukseltaan upean värikkäät ja symboliikaltaan erittäin rikkaat. 

Gerd Ziegler: Tarot – sielun peili (Opaskirja Thoth taroteihin)

Tutustu tarotkorttien kiehtovaan maailmaan!

- Kuinka tarotkortteja käytetään?

- Tarotkorttien järjestelmä

- Symboleiden merkitys

- Suurten Salaisuuksien kortit

- Hovikortit

- Pienten Salaisuuksien kortit

- Henkilökohtaiset kortit

Tarot on ikivanha oppi. Sitä on opetettu vuosisatojen ajan salatieteellisissä kouluissa. Korttien viisaus esitetään maalauksissa, joiden symbolit on usein kätketty esoteerisiin kuviin. Pakan 78 kortissa on yhteensä 1200 erilaista symbolia.

Jokainen kortti ilmentää siinä olevien symbolien energiaa heijastaen ja siirtäen tämän energian pakan tulkitsijalle. Tarot on alkujaan ollut viisauden kirja, kuten kiinalainen I Ching, ja siitä on katsottu neuvoja moniin eri tilanteisiin ja asioihin.

Aleister Crowleyn elämäntehtävä oli yrittää tuoda esiin ja yhdistää kaikkien uskonnollisten ja viisauden koulukuntien edustama perimmäinen Totuus. Hän halusi koota tämän Totuuden yhdeksi järjestelmäksi, joka helpottaisi nykyajan ihmiskuntaa sen etsiessä Jumalaa ja Ykseyttä.

  • Kotelon yläkulma rikki
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


43 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.