Tuote on myyty käyttäjälle jupron hintaan 33,19 €

Kuvaus

Adobe Premiere Pro Cs5.5 PC Lisenssi tarjoaa käyttäjälle erityisen laadukkaan ja monipuolisen videonmuokkausohjelmiston. Se eroaa muista samanlaisista tuotteista huomattavasti sen tarjoaman laadun, ominaisuuksien ja hinta-laatusuhteen osalta. Premiere Pro Cs5.5 on suunniteltu ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat tehokkaan työkalun videoiden muokkaamiseen ja luomiseen.

Tämän lisenssin avulla käyttäjä saa käyttöönsä alkuperäisen ja virallisen lisenssiavaimen, jonka avulla voi aktivoida ohjelmiston kokeiluversion. Kokeiluversio on saatavilla verkosta ladattavaksi, joten käyttäjä voi ensin tutustua ohjelman toimintoihin ennen ostopäätöksen tekemistä. Lisenssi on elinikäinen, joten se pysyy voimassa myös tietokoneen osien tai koko PC:n vaihdon jälkeen.

Adobe Premiere Pro Cs5.5 PC Lisenssi on suunniteltu toimimaan vain yhdellä tietokoneella, joko PC:llä tai Macillä, riippuen käyttöjärjestelmästä.

Ohjelmisto tarjoaa erinomaisen valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja videoiden muokkaamiseen. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, joten käyttökokemus on sujuva. Premiere Pro Cs5.5 tukee useita eri tiedostomuotoja ja tarjoaa korkealaatuiset tuotostiedostot, joten käyttäjä voi olla varma lopputuloksen tarkkuudesta.

Ohjelmiston ominaisuuksiin kuuluu muun muassa ammattitason videonmuokkausominaisuudet, kuten leikkaaminen, siirtymien lisääminen, värien säätö, äänien jälkityöskentely ja tehokas kuvanvakaus. Lisäksi Premiere Pro Cs5.5 tarjoaa monia erilaisia työkaluja tehokkaaseen työnkulkuun, kuten monikameraeditointi, aikajanan joustavuuden ja tehokkaan värihallinnan.

Tämä lisenssi tuo käyttäjälleen suurta arvoa monella tapaa. Ensinnäkin, kyseessä on laadukas ja lisensoitu ohjelmisto, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet tyydyttämään suurimman osan käyttäjien tarpeista. Premiere Pro Cs5.5 on pitkään ollut suosittu valinta ammattilaisten keskuudessa, ja se on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään.

Toiseksi, tämän lisenssin hinta on erittäin kilpailukykyinen. Harvoin löytyy niin laadukasta ohjelmistoa näin edulliseen hintaan. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan. Käyttäjä saa siis huippuluokan videonmuokkausohjelman kohtuullisella hinnalla.

Yhteenvetona, Adobe Premiere Pro Cs5.5 PC Lisenssi on erinomainen valinta videonmuokkausta tarvitseville. Sen tarjoamat ominaisuudet ja työkalut ovat suunniteltu tyydyttämään sekä ammattilaisten että harrastajien tarpeet. Lisenssin hinta-laatusuhde on erinomainen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettiystävällisyyttä arvostaville käyttäjille.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


33,19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.4.2024 13:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.