Kuvaus

Setti. Kolme kovakantista kirjaa.
Abadazad 1-3/3 (2006)

#1 Matka käsittämättömään
#2 Univaras
#3 Professori Jääräpää

Osa tarinasta esitetty sarjakuvan muodossa.

---------------------------------------------------
J. M. DeMatteis, Mike Ploog: Matka käsittämättömään

Tässä täysin uudentyyppisessä romaanissa loikataan päiväkirjan sivuilta suoraan huimaan sarjakuvaseikkailuun ja takaisin.

Kate palvoo pikkuveljeään Mattia ja Matt rakastaa vanhaa kirjasarjaa, joka kertoo Abadazad-nimisestä fantasiamaailmasta. Sisarukset pakenevat harmaata suurkaupunkielämää Abadazadiin lähes joka ilta. Sitten eräänä päivänä Matt katoaa jälkiä jättämättä. Vuosien päästä, kun surun murtama Kate on jo luopumassa toivosta löytää veljensä, hän kohtaa naapurin vanhan mummon, joka myös tuntee Abadazadin – paremmin kuin kukaan muu. Kate ei ole uskoa korviaan, kun mummo vakuuttaa Mattin olevan vankina Abadazadissa. Voiko kirjoissa kuvattu maailma oikeasti olla olemassa?
---------------------------------------
J. M. DeMatteis, Mike Ploog: Univaras

Kate ei ole vieläkään uskoa asiaa todeksi, mutta hän on saapunut Abadazadiin. Abadazadinhan piti olla vain mielikuvitusta, yli sata vuotta vanhan kirjasarjan tapahtumapaikka, eikä suinkaan oikea maailma. Eittämättä kolmisilmäinen keijukuningatar, vahasta tehty poika ja Katea pommittavat Rakettipäät ovat kuitenkin todellisia. Kate tietää, että hänen veljensä sieppaaja, Luihumies, on hirvittävä julmuri, joka tulee olemaan haastava vastustaja. Luihumies ei aio luopua Mattista helpolla, sillä tämän unet toimivat polttoaineena hänen Suuressa masiinassaan...
-----------------------------------------
J. M. DeMatteis, Mike Ploog: Professori Jääräpää

Matt-veljen pelastusoperaatio jatkuu. Kate ja nuoriherra Wix ovat päätyneet pelottavaan, hirviöitä kuhisevaan Ei-milloinkaan-metsään. He ovat matkalla Viheliäisen kaameaan kaupunkiin, jossa Matt viruu yhdessä kohtalotovereidensa kanssa. Mutta Luihumies on askeleen edellä.

Katen ja Wixin mukaan lyöttäytyvät pikku Martha, Mary Annette -marionetti sekä mielenkiintoinen professori Jääräpää. Kuningatar Ijan tahdosta apuun värvätään myös herra Synkeä. Pian selviää, että Katelle on annettu suurempi tehtävä kuin hän olisi osannut odottaakaan. Kun luottaa henkilökohtaiseen magiaansa, selviytyy mistä vain.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 1 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 102 vrk 1 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.