Kuvaus

8848 Altitude: kevättakki 160 cm

Intersportista ostettu laadukas takki. Takin kangas tuntuu tosi mielyttävältä - ei olenkaan jäykältä eikä myöskään tuulitakkimaisen kahisevalta. Takin ostohinta oli yli 100 eur. Tämä takki on tuulen- ja vedenpitävä. Takissa on irrotettava huppu, jossa kiristysnyöri. Hihansuiden leveyttä saa säädettyä tarranauhalla ja takin vyötäröltä löytyy kiristysnyöri. Tämä kiva takki tulee pepun alapuolelle. Takkia ei ole nimiöity. 

Pesin takin nyt ensimmäistä kertaa pesuohjeen mukaan. Jotain haaleita tahroja näkyvissä molemmissa hihoista (katso kuva numero kolme toisesta hihasta). Takin hupussa oli muutaman millin mittainen viiva. Takin etu- ja takapuoli olivat oikein siistit - näistä en löytänyt mitään huomautettavaa. Kaiken kaikkiaan yleisilmeeltään todella siistikuntoinen takki. 

Mittoja:

  • takin pituus 70,5 cm
  • kainalosta kainaloon 43,5 cm
  • hihan pituus kainalosta hihan suuhun 55 cm

Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 6 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 78 vrk 6 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.