Tuote on myyty käyttäjälle ossianh hintaan 1,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Ohjaus Michael Cuesta, pääosissa Bruce Altman ja Jayne Atkinson.

Kaksospojat Ruby ja Jacob ovat kuin yö ja päivä, täydelliset vastakohdat toisilleen. Ruby on urheileva nuorukainen, karismaattinen ja älykäs, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Veli Jacob on taas sulkeutunut ja melankolissieluinen hulttio.
Eräänä päivänä pojat joutuvat ystäviensä Maleenin ja Leonardin kanssa kahakkaan seudun pahojen poikien kanssa, traagisin seurauksin: Ruby kuolee puumajan tulipalossa. Edessä oleva surutyö saa varsin erilaisia piirteitä ja mittasuhteita Jacobin, Maleenin, Leonardin ja heidän perheiden kesken. Luvassa on suuria muutoksia sekä kauaskantoisia, säälimättömiä ja uhrinsa vaativia tekoja...

12 & Holding on samalla tunteellisesti koskettava kuin myös älyllisesti haastava - huolellisesti tehty draamaelokuva ?Mullan alla? -sarjan ohjaajalta.

Käsikirjoitus: Anthony Cipriano

Näyttelijät:
Bruce Altman
Jayne Atkinson
Jesse Camacho
Martin Campetta
Marcia DeBonis
Conor Donovan
Joseph Foster
Michael C Fuchs
Adam LeFevre

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.