Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tribal Art Finlandin yleiset sopimusehdot

Tämä myyjä on yritys, jonka myyntiin sovelletaan normaaleja verkkokaupan lakeja ja säädöksiä.

1. Soveltamisala
Nämä ovat myyntiehdot, joita sovelletaan Tribal Art Finlandin (myyjä) sekä ostajan välillä, kaikissa osapuolten välisissä sekä myyjän itsensä ja myyjän kolmannen osapuolen puolesta myyntiin asetettujen tuotteiden ostoissa Huuto.net -sivustolla. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä myyntiehtoja. Jättämällä ostotarjouksen tai tekemällä suoran oston ostajan katsotaan hyväksyneen nämä ehdot ja sitoutuneen noudattamaan näitä ehtoja.

2. Ostajan vastuu
Jättämällä tarjouksen tai tekemällä suoran oston ostaja sitoutuu ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista myyjän tuotteista jättämistään huutotarjouksista huuto.net –sivustolla. Ostaja sitoutuu maksamaan tuotteen maksuehdon 7 pv netto mukaisesti. Siihen saakka kunnes täysi maksu on vastaanotettu, esineet ovat kokonaan Tribal Art Finlandin omaisuutta. Ostajan vastuulla on toimittaa kaikki tarvittavat tiedot, jotta Tribal Art Finland voi käsitellä toimituksen mahdollisimman pian. Myyjä välittää seurantanumeron ja arvioidun toimituspäivän ostajalle sähköpostitse, minkä avulla ostaja voi seurata toimitustilannetta.

3. Myytävät tuotteet
Tribal Art Finland myy pääosin etnografista taidetta (heimotaidetta) ja vanhoja käyttöesineitä. Kaikki esineet ovat periaatteessa uniikkeja, minkä vuoksi niiden kunto voi vaihdella suuresti. Esineissä voi olla pinnallisia vikoja, kuten kulumista, halkeamia, pölyä, likaa jne. Myyjä on luonut esineiden kuvaukset parhaan tietämyksensä mukaisesti. Ilmoitetut mitat ovat suuntaa antavia. Jotkin esineet myydään niiden alkuperästä ja omistajuushistoriasta kertovan todistuksen kanssa, ja tämä ilmoitetaan aina erikseen kunkin myytävän tuotteen kohdalla. Todistukset ovat peräisin taidegallerioista ja taidevälittäjiltä, mistä myyjä on esineet hankkinut. Tuotekuvissa näkyvät taideteosten esillepanoon tarkoitetut telineet eivät sisälly kauppaan, ellei toisin mainita.

Esineiden kuvaukset ja ilmoitetut hinnat voivat muuttua. Myyjä on pyrkinyt näyttämään esineet kuvissa mahdollisimman aitoina, mutta ei voi taata, että ostajan tietokoneen näyttö näyttää värit oikein. Ostajan tulisi pyytää lisäkuvia, yksityiskohtaisempaa tietoa ja tietoa mahdollisista vioista sähköpostitse osoitteesta tribalartfinland@gmail.com.

4. Toimitusehdot

4.1. Toimitus postitse
Lähetys valmistellaan 1-3 päivän kuluessa ja lähetetään Posti Group Oyj:n kautta. Suomessa kaikki tuotteet lähetetään Posti Group Oyj:n kautta ellei toisin sovita. Tuotteet toimitetaan ostajan antamaan täydelliseen toimitusosoitteeseen. Ostajan vastuulla on toimittaa kaikki tarvittavat tiedot, jotta Tribal Art Finland voi käsitellä toimituksen mahdollisimman pian.

Ostaja hyväksyy toimituskulut tarjouksen tai suoran oston vahvistushetkellä ja ne lisätään ostettavan tuotteen hintaan. Toimituskulut vaihtelevat lähetyskohtaisesti riippuen tilatuista tuotteista ja niiden määrästä. Myyjä välittää seurantanumeron ja arvioidun toimituspäivän ostajalle sähköpostitse, jotta toimitustilannetta voi helposti seurata.

4.2. Nouto myyjältä
Ostaja voi tiedustella mahdollisuutta noutaa tilauksensa suoraan Tribal Art Finlandilta. Noutoaika on sovittava myyjän kanssa erikseen. Tässä tapauksessa ostajalta ei peritä toimituskuluja. Ostajan tulee noutaa tilaamansa tuotteet paikan päältä 15 päivän kuluttua tilausvahvistuksen saapumisesta. Tuotteiden noudon yhteydessä ostajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä ennen tuotteen luovuttamista ostajalle.

5. Palautusehdot

5.1. Palautusoikeus
Tribal Art Finland myöntää tuotteilleen neljäntoista (14) päivän palautusoikeuden. Tällöin ostaja voi palauttaa ostoksen ilman perusteluja neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ostaja on saanut tuotteen hallintaansa. Tämän jälkeen myyjä ei ole velvoitettu hyväksymään palautusta. Tuotetta palauttaessaan ostajan täytyy todistaa, koska hän on saanut tuotteen hallintaansa. Tämä voidaan todistaa esimerkiksi Posti Group Oyj:n antamalla kuitilla tai paketin seurantatiedoista internetistä. Tässä tapauksessa ostaja vastaa palautuskustannuksista.
Palautettavan tuotteen tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossaan, eikä palautusta hyväksytä, jos tuote on vaurioitunut tai jollakin tavalla muuteltu. Tuote/tuotteet tulee pakata hyvin, jotta ne eivät rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu siirtyy asiakkaalle. Ennen tuotteen palautusta ostajan on ilmoitettava palautuksesta myyjälle sähköpostitse (tribalartfinland@gmail.com) tai puhelimitse (+358417110218). Palautuksen hyväksymien jälkeen tuotteen ostohinta palautetaan ostajan pankkitilille.

5.2. Tilauksen vaurioituminen
Jos tilaus tai sen osa toimitetaan ostajalle muutoin kuin siinä kunnossa, jossa se hankittiin, ostajan on ilmoitettava asiasta myyjälle mahdollisimman pian, mutta viimeistään kahden (2) työpäivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ostaja sai tuotteen hallintaansa. Tuotteen vastaanottopäivä voidaan todistaa esimerkiksi Posti Group Oyj:n antamalla kuitilla tai paketin seurantatiedoista internetistä. Samassa yhteydessä ostajan on kuvailtava vauriot sanallisesti ja esitettävä täydelliset valokuvat vaurioista. Tässä tapauksessa myyjä korvaa palautuksesta aiheutuvat lähetyskustannukset siltä osin, kun ne ovat kohtuulliset. Kohtuullisina lähetyskustannuksina pidetään samansuuruista lähetyskustannusta, kuin myyjän lähettäessä tuotteen ostajalle. Palautustavasta tulee sopia myyjän kanssa ennen palautusta. Vaurioituneen tilauksen tapauksessa myyjä sitoutuu korvaamaan täyden ostohinnan kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ostaja ilmoitti tuotteen vaurioista.

5.3. Palautusosoite
Järvihelmenkatu 2 A 10
70840 Kuopio

6. Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtojamme.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tribal Art Finland
Y-tunnus 3432462-8
Osoite Järvihelmenkatu 2 A 10, 70840 Kuopio
Puhelinnumero +358417110218
Sähköposti tribalartfinland@gmail.com