Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Koska myymme käytettyjä tavaroita ja käytetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, eivät tuotteemme ole aina täysin priimaa. Pyydämmekin tutustumaan tuotekuvaukseen ja valokuviin huolellisesti, kerromme viat mahdollisimman tarkasti myynti-ilmoituksessa.

Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, on asiakkaalla kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus vastaanottamisesta lukien. ASIAKAS MAKSAA PALAUTUKSESTA AIHEUTUVAT KULUT. Pyydämme ottamaan yhteyttä ennen palautusta sähköpostitse joutavatako(at)elisanet.fi Pyydämme myös ottamaan yhteyttä jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana.

Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron tai kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin. Toimituskulut on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla.

Postitamme tuotteet 4 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta tilillemme. Maksamatta jätetystä huudosta joudumme antamaan negatiivisen palautteen saadaksemme Huuto.netin veloittaman välityspalkkion takaisin.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Joutavatako
Y-tunnus 3131377-1
Osoite Hatanpää, 33900 Tampere
Puhelinnumero +358503592345
Sähköposti joutavatako@elisanet.fi