Mainosta ilmoitustasi Huuto.netin näyteikkunassa

Nostamalla tuotteesi näyteikkunaan vauhditat myyntiäsi, sillä saat tuotteellesi moninkertaisesti katsojia. Tässä muutamia vinkkejä sopivan näyteikkunan valintaan:

• Etusivun näyteikkuna 2,95 € / tunti: Etusivu on Huuto.netin liikennöidyin sivu. Nostamalla ilmoituksesi ilmoitustasi etusivulla tavoitat lyhyessä ajassa hyvin monipuolisen ostajakunnan
  • Hakutulossivun näyteikkuna 1,45 €: Mainos hakutulosten kärjessä saa huomion juuri oman kohderyhmäsi ostajilta, sillä hakutuloksia selaavat kävijät tietävät jo, mitä ovat ostamassa
  • Osastosivun näyteikkuna 1,95 €: Pääosaston näyteikkuna toimii hyvin ilmoittajille, jotka haluavat tuoda valikoimaansa esiin kyseisen osaston parhaimmistona

Mainosta ilmoitusta

Etusivun näyteikkuna

Mitä nostolla saa? Ilmoituksen kuva, otsikko ja hinta näkyvät Huuto.netin etusivun näyteikkunassa vähintään tunnin ajan
Mitä nosto maksaa? Palvelun hinta on 2,95 € / 60 min
Miten noston saa ostettua? Valitse ilmoituksesi, jota haluat mainostaa ja siirry ostamaan painikkeesta.

Valitse ilmoitus

Voit myös ostaa noston Etusivun näyteikkunaan tekstiviestitse:
Lähetä numeroon 17131 viesti "etusivu" ja ilmoituksesi kohdenumero. Löydät kohdenumeron omilta sivuilta,  ilmoituksesi sivun "Lisätiedot" osiosta

Muuta huomioitavaa? Etusivun näyteikkunapaikka voidaan ostaa kaikille ilmoituksille, joissa on kuva. Näyteikkunapaikan voi ostaa kerrallaan tunniksi. Jos etusivun mainospaikat ovat täynnä, ilmoitus menee jonoon. Näyteikkuna päivittyy joka päivä tunnin välein ajalla klo 08.00-00.00. Ilmoituksen otsikko sovitetaan automaattisesti näyteikkunaan, ja pitkät otsikot katkaistaan näyteikkunan salliman tilan ylittyessä.

Hakutuloksien näyteikkuna

Mitä nostolla saa? Ilmoitus nostetaan hakutulosten kärkeen, kun potentiaalinen ostaja tekee ilmoitusta vastaavan haun tai siirtyy hakutuloksien sivulle
Mitä nosto maksaa? Palvelun hinta on 1,45 €
Miten noston saa ostettua? Valitse ilmoituksesi, jota haluat mainostaa ja siirry ostamaan painikkeesta.

Valitse ilmoitus

Muuta huomioitavaa? Ilmoituksen korostettu näkyvyys on voimassa ilmoituksen voimassaoloajan loppuun asti, kuitenkin enintään 7 vrk. Mainos aktivoituu, kun hakusana löytyy ilmoituksen otsikosta. Ilmoituksen kuvauksessa esiintyvät hakusanat eivät nosta ilmoitusta hakutulosten kärkeen. Näyteikkunamainokset näytetään hakutuloksissa, kun lista on järjestetty "parhaan osuman" perusteella. Käyttäjän järjestäessä hakutuloksia esimerkiksi suosituimmuuden, hinnan tai ajan perusteella, näyteikkunakorostusta ei näytetä.

Nosto osastosivun näyteikkunaan

Mitä nostolla saa? Ilmoitus nostetaan oman osaston näyteikkunoihin, osastojen kaikille tasoille
Mitä nosto maksaa? Palvelun hinta on 1,95 €
Miten noston saa ostettua? Valitse ilmoituksesi, jota haluat mainostaa ja siirry ostamaan painikkeesta.

Valitse ilmoitus

Muuta huomioitavaa? Mainos pääosastosivulla on näkyvissä ilmoituksen voimassaoloajan loppuun, kuitenkin enintään 7 vrk. Ilmoitusten järjestys määräytyy maksuajan perusteella: viimeisimpänä näyteikkunaan maksettu ilmoitus näkyy listan ylimmäisenä.

Lisätietoa nostoista:

• Etusivun näyteikkunapaikkaa ei voi tällä hetkellä ostaa ilmoituksille, jotka ovat aikuisviihde-, ase-, erotiikka- tai alusvaateosastoilla. Huuto.net varaa oikeuden poistaa asiattomiksi katsomansa ilmoitukset etusivulta välittömästi ilman eri varoitusta tai korvausvelvollisuutta
  • Näyteikkunamainoksen voi ostaa tapauskohtaisesti aina mainostettavan ilmoituksen sivulta. Sivulla täytyy olla sisäänkirjautuneena
  • Näyteikkunamainokset ovat ilmoituskohtaisia, eivätkä ne siirry uudelleen ilmoitettuihin ilmoituksiin
  • Näyteikkunamainos poistuu käytöstä ilmoituksen sulkeutuessa tai kaupan toteutuessa