Kuvaus

Tuotteen ZWILLING 53008-000-0 leivänpaahdin ritilällä kuvaus


ZWILLING 53008-000-0 leivänpaahdin ritilällä

ZWILLING 53008-000-0 leivänpaahdin ritilällä on täydellinen lisä keittiöösi. Tämä moderni ja tyylikäs leivänpaahdin tarjoaa monipuolisia toimintoja, jotka tekevät aamiaisesta nautinnollisen hetken.

Tämän leivänpaahtimen avulla voit nauttia rapeista ja herkullisista paahtoleivistä joka aamu. Sen avulla voit säätää paahtamisasteen juuri haluamaksesi, joten saat aina täydellisen paahtoasteen leivästäsi. Voit myös sulattaa ja paistaa leipiä suoraan paahtimen avulla.

ZWILLING 53008-000-0 leivänpaahdin on varustettu kätevällä ritilällä, joka pitää leivät tasaisesti paikallaan paahtamisen aikana. Tämä varmistaa tasaisen paahtamisen ja estää leipien putoamisen paahtimen sisään. Paahtimen ritilän ansiosta voit myös helposti lämmittää sämpylöitä, croissantteja ja muita leivonnaisia.

Tämä leivänpaahdin on suunniteltu kestämään ja sen laadukas rakenne takaa pitkän käyttöiän. Sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön, ja sen helppo puhdistettavuus tekee siitä käytännöllisen valinnan. Voit myös säilyttää leipää lämpimänä paahtimen päällä olevalla ritilällä.

Valitse ZWILLING 53008-000-0 leivänpaahdin ritilällä ja nauti joka aamu herkullisista, rapeista ja täydellisesti paahdetuista leivistäsi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 6 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.