Kuvaus

Tuotteen ZTE Router MC801A 5G White kuvaus


ZTE Reititin MC801A 5G Valkoinen

Tässä upeassa ZTE Reititin MC801A 5G Valkoisessa mallissa yhdistyy nopeus, luotettavuus ja tyylikäs ulkonäkö. Tämä laite tarjoaa tehokkaan ja tehokkaan verkkoyhteyden kodin tai toimiston tarpeisiin.

Ominaisuudet:

  • Nopea 5G-yhteys: Nauti uskomattoman nopeasta internetyhteydestä ja suoratoistosta ilman viiveitä. ZTE Reititin MC801A hyödyntää 5G-teknologiaa, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kattavuuden.
  • Luotettava yhteys: Olipa sitten kotona tai toimistossa, tämä reititin tarjoaa vakaan ja luotettavan langattoman yhteyden kaikkiin laitteisiisi. Voit huoletta suorittaa tärkeitä tehtäviä tai nauttia sujuvasta verkkokokemuksesta.
  • Tyylikäs muotoilu: ZTE Reititin MC801A tulee tyylikkäässä valkoisessa värissä, mikä sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Se on kompakti ja tilaa säästävä, joten voit sijoittaa sen minne tahansa tarpeesi mukaan.
  • Helppo asennus: Tämä reititin on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Voit liittää sen helposti olemassa olevaan verkkoon ja hallita asetuksia kätevästi selaimen kautta.
  • Monipuoliset liitännät: ZTE Reititin MC801A tarjoaa useita liitäntöjä eri laitteiden kytkemiseen. Voit liittää langattomasti tai käyttää Ethernet-porttia luomaan vakaan yhteyden tietokoneeseen, älytelevisioon, pelikonsoliin ja muihin laitteisiin.

Laadukas ZTE Reititin MC801A

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 2 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.