Kuvaus

Tuotteen Zolux Transport Box Gulliver 1 with plastic door light gray / dark gray kuvaus


Zolux Kuljetuslaatikko Gulliver 1, muoviovi, vaaleanharmaa / tummanharmaa

Zolux Kuljetuslaatikko Gulliver 1 on täydellinen valinta lemmikkisi turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen. Tämä kuljetuslaatikko on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista suojaa ja mukavuutta lemmikkisi kuljetuksen aikana.

Ominaisuudet:

  • Kestävä rakenne: Laadukkaasta muovimateriaalista valmistettu laatikko kestää kuljetuksen rasitukset ja suojaa lemmikkiäsi kolhuilta ja vahingoilta.
  • Turvallinen lukitusjärjestelmä: Laatikossa on vahva muovinen ovi, joka pitää lemmikkisi turvallisesti sisällä. Lukitusmekanismi estää oven avautumisen matkan aikana.
  • Mukavuutta matkustamiseen: Kuljetuslaatikossa on ilmaventilaatioaukot, jotka varmistavat lemmikkisi hyvän ilmanvaihdon matkan aikana. Laatikossa on myös mukava matto, joka tarjoaa pehmustetun alustan lemmikkisi lepoa varten.
  • Helppo puhdistaa: Laatikon irrotettava pohjamatto helpottaa puhdistusta ja ylläpitoa. Voit helposti poistaa likaantuneen maton ja pestä sen tarvittaessa.
  • Kätevä kantokahva: Laatikossa on ergonominen kantokahva, joka helpottaa kuljettamista ja kantamista.

Zolux Kuljetuslaatikko Gulliver 1 tarjoaa turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen lemmikillesi. Tilaa nyt ja varmista lemmikkisi turvallinen kuljetus!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 8 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.