Tuote on myyty käyttäjälle GAZZETTA hintaan 372,50 €

Kuvaus

Omasta mielestäni parhaalta rannekellojen hinta/laatu suhteen omaavalta mikrobrändiltä Zelokselta, myynnissä uudenveroinen, pari kuukautta vanha, Zelos Swordfish Field "MOSAIC MOP" rannekello (mosaiikki helmiäinen kellotaulu).

Kello on luokiteltu vesitiiviiksi 200metriin saakka, joten kestää vaikka laitesukellusta.

Vain pari kertaa kokeiltu sisätiloissa, joten uudenveroisesta kellosta on kyse. Takakannen suojatarrakin on vielä paikoillaan. Kyseiselle perheenjäsenellemme automaattikello ei ollutkaan se juttu, joten on ylimääräisenä ja käyttämättömänä.

Loppuunmyyty ja numeroitu. Vain 350kpl (tämä yksilö nro:251/350) tehty ja myyty ympäri maailmaa. Ei varmaan montaa ole Suomessa, liekö tämä ainoa?

Hankala saada kuviin kuinka hieno kellotaulu oikeasti on ja jokainen helmiäistauluhan on ainutlaatuinen yksilö. Kellon rungon viimeistely on myös upeasti tehty. On harjattua ja kiiltävää osiota. Kellossa on tietenkin superkova safiirilasi, lasin alapuolisella heijastuksenesto pinnoitteella. Kellotaulun ja indeksien luminointi on hyvä, niinkuin näissä aina.

Kellossa on myös erittäin hyvä ranneke "Quick adjust claspillä". Eli voit hienosäätää rannekkeen pituutta juuri oikeaksi tilanteessa kuin tilanteessa lukon alta nappia painamalla, ilman mitään työkaluja. Kaikki alkuperäiset rannekkeen palat tulevat tietysti mukaan.

Kello käy myös uskomattoman tarkasti tehtaalta tulleena tässä hintaluokkassa. Suuntaa antavan Watch Accuracy Meter sovelluksen mukaan naama ylös: +1s/day

Kaiken lisäksi kello tulee todella laadukkaassa Zeloksen brändätyssä nahkaisessa kellorullassa/laatikossa jossa tilaa kolmelle kellolle. Vastaa omasta mielestäni täysin yli 100e maksavia vastaavia, ylemmän luokan tuotteita.

Tästä uniikki uudenveroinen laatukello valmiiksi suomeen ostettuna/tullattuna, ei tarvitse enää ylimääräisiä veroja tai tullejakaan maksella. Pesee laadullaan vastaavan hintaluokan Seikot yms. mennen tullen.

Tässä vielä linkki Zeloksen omille kotisivuille kyseiseen kelloon ja siellä pääsee vaikka tutustumaan kelloon heidän 360asteen kameralla kuvattuna: https://zeloswatches.com/products/swordfish-field-38mm-ss-mop

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


372,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 18:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.