Kuvaus

hyväkuntoiset

elokuvat :

KUNINGAS JA MINÄ
Tositarina kertoo englantilaisnaisesta, Anna Leonowensista (DEBORAH KERR), joka saapuu Siamiin kuninkaallisen hovin opettajattareksi 1860-luvulla. Anna joutuu aluksi vaikeuksiin itsepäisen kuninkaan (BRYNNER) kanssa, mutta ajan myötä Anna ja kuningas alkavat ymmärtää toisiaan.

AURINGON KUNINKAAT
Balamin johtama mayaheimo lähtee yli merten tuntemattomaan maahan paetakseen vihollistaan. Haavojaan nuolemaan ja voimiaan kasvattamaan lähtenyt heimo saa pian huomata, etteivät he ole yksin uudella maalla. Maata on asuttanut jo pitkään Black Eaglen johtama heimo, joka on kerta toisensa jälkeen häätänyt kutsumattomat vieraat.
Pienen taistelun jälkeen Black Eagle jää heimon vangiksi. Kuninkaan ihastus saa tehtäväkseen huolehtia Black Eaglen terveydestä, jotta hänet voitaisiin myöhemmin uhrata jumalille. Pian nainen onkin rakastunut miehekkääseen muukalaiseen, eikä suurelta draamalta voida välttyä.

HAASTE REVOLVERISANKARILLE
Uudessa Meksikossa sijaitsevassa uudisraivaajakaupunki Pecosissa Jules "Jewel" D'Estaingin (Brynner) liipasinsormi on palkattavissa, ja hän on juuri vastaanottanut tehtävän kaupungin mahtimieheltä: sisällissodasta palaava veteraani Matt Weaver (George Segal) on päästettävä päiviltä. Työtaakka alkaa kuitenkin painaa Jewelin harteilla kun hänelle selviää, että ylpeä ja uhkarohkea Weaver saattaa olla korruptoituneen ja ennakkoluuloisen kaupungin ainoa kunniallinen mies. Kellon tikittäessä kohti väistämätöntä yhteenottoa, on Jewelin kohdattava voimakkain vastustajansa: omatuntonsa. Tiedossa on tulivoimainen western täynnä niin tiivistä toimintaa kuin kovaa iskevää draamaakin.

KOLMOISRISTI
Paras vakooja sellainen joka on ollut kriminaali alusta alkaen. Kuten minä! Harmi vain että kunniallisten ihmisten moraalit ovat välttämättömiä! James Bond on muuten aivan oikealla tiellä, mutta tositilanteessa hän ei selviäisi minuuttiakaan!? kertoo Eddie Chapman, kassakonespecialisti, naistenmies ja mestarivakooja. Toisen maailmansodan puhjetessa hänet tuomitaan suuresta ryöstöstä 14:sta vuodeksi Jerseyn saarelle. Mutta kun saksalaiset valloittavat saaren hänen onnistuu saada heidän luottamuksensa ja hänestä tulee Natsi-lipun alla toimiva vakooja. Hän lähetetään laskuvarjon kanssa Englantiin räjäyttämään lentokonetehdas. Ensin hän tosin kävelee Britannian sotilaallisen johdon luokse tarjoamaan vakoojan palveluita. Miksi tyytyä vain yhteen työnantajaan kun niitä voi olla useampia...?

7 ROHKEAA MIESTÄ
Meksikon vuoriston polttavassa kuumuudessa pieni kylä vapisee pelosta, odottaen Calveran (Eli Wallach) ja tämän rosvojoukon julmaa hyökkäystä. Terrorisoidut, ryöstetyt ja nöyryytetyt kyläläiset janoavat kostoa ja lähtevät Amerikan rajalle ostamaan aseita. Matkalla he kohtaavat seitsemän pelottavan tuhoisaa asetta: kovaksikeitetyn ryhmän palkkionmetsästäjiä, jotka ratsastavat kyläläisten apuun haastaakseen rosvojoukon.Chris Adamsin (Yul Brynner) johtama joukko huomaa päätyneensä hirvittävään taisteluun, jossa panoksena on koko kylän selviytyminen hengissä.
Todellinen western-klassikko, jonka inspiraation lähteenä oli vuonna 1954 Akira Kurosawan ohjaama  kulttiklassikko Seitsemän samuraita.
Brynner seuranaan tähtijoukko kaliberia Steve McQueen, James Coburn, Charles Bronson ja Horst Buchholz, tulittavat ensimmäiset luodit taistelussa kuolemaan asti.

RETURN OF THE MAGNIFICENT SEVEN ( ei suomi-tekstiä )

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 10 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

28 € Sulkeutuu 40 vrk 10 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.