Tuote on myyty käyttäjälle terminator80 hintaan 7 €

Kuvaus

Kuvaus

Ystäväni Harvey / Harvey (DVD)

Elwood P. Dowd (James Stewart) on leppoisa ja mukava 42-vuotias mies, jonka luona hänen siveä ja hieman höperö siskonsa Veta (Josephine Hull) ja tämän tytär Myrtle Mae (Victoria Horne) asuvat. 

Elwoodilla on paljon ystäviä ja hän kutsuu usein tuntemattomiakin illalliselle. Hänellä on myös yksi ystävä, josta Veta vaikenee, Harvey, lähes kaksimetrinen jänis, jonka vain Elwood näkee.

Veta yrittää tutustuttaa Myrtle Maen mukaviin ikäisiinsä miehiin, mutta se osoittautuu vaikeaksi kun Elwood esittelee heille Harveyn. Niinpä Veta ja Myrtle Mae päättävät laittaa Elwoodin tohtori Chumleyn hoitolaan.

Mutta kun Veta purkaa tuntojaan tohtori Sandersonille (Charles Drake), alkaa tohtori uskoa, että se onkin Veta, joka näkee Harveyn...

Ystäväni Harvey perustuu Mary Chasen Pulitzerin voittaneeseen näytelmään ja se toi Josephine Hullille ja James Stewartille Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudet ja Hull myös voitti molemmat pystit.

Ohjaus: Henry Koster

Pääosissa: James Stewart, Josephine Hull, Victoria Horne, Peggy Dow, Cecil Kellaway, Charles Drake, Jesse White, Wallace Ford

Valmistusvuosi: 1950

Kesto: 1 h 40 min

Bonukset

  • Jimmy Stewart lähikuvassa - sisältää mm. näyttelijän kommentteja ja kuvia
  • Elokuvateatteritraileri

 

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 15

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 3:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.