Kuvaus

ELDEN RING LAUNCH EDITION sisältää:

  • TAIDEKORTIT - Kolme Lands Betweenin maisemia kuvaavaa yksinoikeudella julkaistua taidekorttia. Koko: 135 x 170 mm
  • KANGASMERKKI – Ekslusiivinen kangasmerkki; tuo riimu mukanasi kaikkialle.
  • TARRAT - 3 eksklusiivista tarraa pelin tunnuskuvioilla.
  • JULISTE – Eksklusiivinen juliste menneisyyden sankarista. Koko: 393 x 334mm


Kultainen järjestys on rikottu. Nouse, Tahrittu, ja anna armon opastaa sinua Elden Ringin käytössä, ja ota paikkasi Lands Betweenin Elden-lordina. FromSoftware Inc. -pelistudion kehittämä ja BANDAI NAMCO Entertainment Inc. -studion tuottama ELDEN RING on fantasiatoiminta-RPG, joka sijoittuu mysteerien ja vaarojen täyteiseen maailmaan.

Elden Ring, Erdtreen lähde, on särkynyt Kuningatar Marika the Eternalin hallitsemassa Lands Betweenissä. Marikan jälkeläiset, kaikki puolijumalia, ottivat omakseen Elden Ringin suurina riimuina tunnetut sirpaleet, ja heidän vastalöytämänsä mahdin turmelus sytytti sodan nimeltä Shattering. Sodan, joka merkitsi Suuremman Tahdon hylkäämäksi joutumista. Ja nyt Lands Betweenistä karkotetuille kullanviehkoille Tahrituille tarjotaan armon johdatus. Te kuolleet, jotka silti elätte, viehkeytenne kauan sitten kadottaneet, seuratkaa polkua Lands Betweeniin, taakse usvaisen meren seisomaan Elden Ringin edessä.

Ja ottakaa paikkanne Elden-lordeina.

Ominaisuudet:

UUSI FANTASIAMAAILMA
Lands Between on Hidetaka Miyazakin (Dark Souls -pelien luoja) ja George R. R. Martinin (Game of Thrones -sarjan kirjoittaja) luoma uusi fantasiamaailma. Selvitä Elden Ringin voimien takana olevat mysteerit. Kohtaa hirmuisia vastustajia, omilla motivaatioillaan viimeisteltyjä hahmoja sekä kauhistuttavia olentoja.

LANDS BETWEENIN TUTKINTA
ELDEN RING tarjoaa laajoja ja hämmästyttävän kauniita maisemia sekä niihin saumattomasti kytkeytyviä pimeitä ja sokkeloisia luolastoja. Tutki henkeäsalpaavaa maailmaa jalan tai hevosen selässä, yksin tai verkkomoninpelissä ystäviesi kanssa. Anna ruohoisten tasankojen, upottavien soiden, korkeiden vuorien, hämmästyttävien linnojen ja muiden valtavat mittasuhteet omaavien alueiden temmata sinut mukaansa.

GENREÄ MÄÄRITTELEVÄ PELIMEKANIIKKA
Luo oma hahmosi ja määrittele pelityylisi kokeilemalla monenlaisia aseita, taikakykyjä ja taitoja, joita voi hankkia ympäröivästä maailmasta. Syöksy taisteluun, kaada vihollisesi hiljaisesti tai kutsu liittolaisesi apuun. Käytössäsi on monia vaihtoehtoja, kun päätät suhtautumistapasi tutkimusmatkailuun ja taisteluun.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 16 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

60 € Sulkeutuu 3 vrk 16 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.