Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Wayne W. Dyer: Mitä toivot lapsellesi?
Otava 1986, 1.p.
451 sivua
Koko: 22 x 25 x 3 cm
Paino: 584 g
Kovakantinen, kansipaperit
Suomentaneet Kaisa, Pekka ja Petri Aukia

Kirja on kunnoltaan erinomainen!

Kirjan takakannesta:
”Maailmankuulu tohtori Dyer on tunnettu innostavista, viisaista elämäntaidon oppaistaan Uskalla rikkoa rajasi, Elää omilla ehdoilla ja Hyväksy itsesi, uskalla elää.
Uutuusteos on helposti lähestyttävä, käytännöllinen ja hyödyllinen ohjekirja vanhemmille, lasten parissa työskenteleville ja jokaiselle, joka haluaa elää syvemmin, todemmin, sovussa niin itsensä kuin ympäristönsä kanssa.
Dyer haastatteli kirjaansa varten tuhansia vanhempia ja kasvattajia. Tutkimus osoitti vahvasti, että vanhemmat haluaisivat lastensa ennen kaikkea löytävän tien sisäiseen hyvinvointiin ja vapauteen. He toivoisivat lastensa kasvavan itsetuntoisiksi, lähimmäisiään arvostaviksi yksilöiksi, jotka pystyvät rakastamaan ja ottamaan vastaan rakkautta — kokemaan elämän lahjana, kiehtovana seikkailuna.
Dyer selvittää yksityiskohtaisesti, miksi nämä toiveet eivät aina täyty. Perinteinen kasvatusajattelu saa osakseen kirpeää kritiikkiä. Hän osoittaa kuitenkin, että muutos on mahdollinen ja välttämätön; pienistä ihmisistä on kasvatettava vahvoja, terveitä persoonallisuuksia, jotka eivät kadota voimaansa ja innostustaan vaikeinakaan hetkinä.
Vapauttavan, rohkaisevan teoksen ohjenuorana on luovuuden merkityksen korostaminen, terveen itsetunnon kohottaminen ja lapsen yksilöllisyyden kunnioittaminen. Niiden kautta löytyy tie elämänilon lähteille.”

Sisällysluettelon kuvissa 2 – 4 näkyy minkälaisia asioita Dyer käsittelee eri luvuissa.

Hakusanoja: psykologia lapsipsykologia lastenkasvatus itsetunto luovuus riidat rakkaus vapaus

Ostaja maksaa postimaksun 6e. Yhdistelen mielelläni postimaksuja. Myös NOUTO!
Myytävänä myös kirja Lahjakas lapsi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 17:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.