Kuvaus

Warriors Of Heaven And Earth






Akira Kurosawan Seitsemän samurain hengessä Warriors of Heaven and Earth -elokuvassa taistelu, asevelihenki ja kunnia nivoutuvat yhteen.

Julmaan Gobin autiomaahan sijoittuvassa tarinassa seurataan luutnantti Litä (Jiang Wen) ja Japanin lähettilästä Lai Xitä (Nakai Kiichi) - ensiluokkaisia sotureita ja taitavia miekkataistelijoita. Palveltuaan kymmeniä vuosia Kiinan keisaria Lai Xi haluaisi palata Japaniin, mutta hänet lähetetäänkin länteen etsintäkuulutettujen rikollisten takaa-ajoon. Lai Xi saa palata Japaniin vasta vangittuaan ja teloitettuaan väkivaltaista kapinaa johtaneen luopiosotilaan, luutnantti Lin, joka on vastustanut nais- ja lapsivankien tappomääräyksiä.
Li ja Lai Xi kohtaavat toisensa, mutta päättävät jatkaa kaksintaisteluaan vasta sen
jälkeen, kun erään buddhalaismunkin kulkue on turvassa. Munkilla on kuitenkin pyhä ja mahtava pagodi, josta alueen häikäilemätön yliherra Master An (Wang Xueqi) kiinnostuu. Lai Xin ja luutnantti Lin sekä hänen entisen sotilasjoukkonsa - joka on palannut taistellakseen Lin rinnalla - täytyy kohdata ensin aavikon julmuus, ryöstelevät barbaarijoukkiot sekä yliherran raakuus ennen kuin he voivat asettua taas vastakkain...


suomi textit ja kannet

1h59min
2001

hyväkuntoinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 22 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.