Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä seuraavat Volbeat-yhtyeen CD:t. Tarkempaa tietoa levyistä alla. Levyt kansivihkoineen ovat joko täysin tai lähes uutta vastaavassa kunnossa ellen levyn kohdalla toisin mainitse. Hintapyynnöt levyjen kohdalla. Voin myydä levyjä myös yksittäin tai pienemmissä erissä. Tässä tapauksessa kerro ilmoituksen Kysymykset-kentässä mitkä levyt haluat ostaa niin teen niistä uuden myynti-ilmoituksen. Jos et osta kaikkia levyjä, voivat postikulut olla halvemmat. Kysy tässä tapauksessa postikuluista ennen maksamista. Tarkistathan alta mitkä levyistä ovat vielä saatavilla ennen kuin huudat kohteen.

-Seal the Deal & Let's Boogie (2xCD)
MYYTY

-Let's Boogie! Live from Telia Parken (2xCD+Blu-ray) 20,-
Kahden CD:n ja yhden blu-rayn rajoitetun painoksen special edition digipak. Digipakin selkämys on harmillisesti hieman taittunut (tuote toimitettiin tällaisena). Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia! Tuote on poistettu muoveista, mutta mitään levyistä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uutta vastaava tuote.

-Rewind Replay Rebound (2xCD)
MYYTY

-Rewind Replay Rebound: Live in Deutschland (2xCD) 12,-
Kahden CD:n digipak. Tuote on poistettu muoveista, mutta kumpaakaan levyä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uutta vastaava tuote.

-Servant of the Mind (2xCD) 14,-
Kahden CD:n rajoitetun painoksen deluxe edition digipak. Kakkos-CD:llä bonuskappaleita. Tuote on poistettu muoveista, mutta kumpaakaan levyä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uutta vastaava tuote.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


46 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 20:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.5. klo 18:18

Hei! Miten olisi tuo Servant of the mind- cd, 12 e+postit ?

11.5. klo 20:43

Hei! Tämä käy hyvin. Teen tuosta levystä uuden ilmoituksen ja suljen tämän. Uusi ilmoitus löytyy myynti-ilmoituksistani hetken päästä.