Kuvaus

Myydään kuvan uusi, käyttämätön ja laadukas - ruotsalaisvalmisteinen Vinga Pavo 6C hiiliteräspannu. Todella vahvaa tekoa. Mukaan Muurikan avaamaton silava-rypsiöljy, jolla teet mukana olevien ohjeiden mukaan asianmukaisen rasvanpolton pannulle, ennen sen ensimmäistä käyttökertaa - jolla saat erinomaisen ja kestävän pinnotteen pannuun.

Omaan keittiöön turhan iso (32cm), mutta esim. mökille olisi mainio jos sellaisen omistaa! Tai ulkogrillin lisävarusteeksi. Jämerän kahvan pituus 23,5cm.

Hiiliteräksestä valmistettu paksupohjainen ja korkealaatuinen paistinpannu. Saat lihaan, kalaan ja kasviksiin loistavan paistopinnan. Pannu on kevyt ja se kuumenee ja jäähtyy nopeasti. Älykäs ja tietoinen valinta myös terveyden ja ympäristön kannalta, sillä teflon- ja muut tarttumattomat pinnoitteet ovat riskipitoisia.

Sisäpinta on käsitelty kuljetusta suojaavalla mehiläisvahalla. Pese se pois ennen ensimmäistä käyttöä ja suorita rasvapoltto mukana tulevan ohjeen mukaan. Sen jälkeen ei pesuaineella pesua non-stick pinnan säilymiseksi. Toimii kaikilla lämmönlähteillä mukaan lukien induktio.

https://vingahome.com/fi/sarja/ruoanlaitto/pavo/20132-pavo-6c-hiiliteraspannu--32-cm

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 14 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 114 vrk 14 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.