Kuvaus

Kuvan Vihreän timantin metsästys dvd

Kun rakkausromaanikirjailija Joan Wilderin (Kathleen Turner) sisar kidnapataan tämän etsiessä korvaamattoman arvokasta jalokiveä Kolumbian viidakossa, tietää se menoa Joanille. Hän lähtee pelastamaan sisartaan ja lyöttäytyy yhteen komean aarteenmetsästäjän (Michael Douglas) kanssa, joka saa Joanin vakuuttumaan, että aarre on löydettävä ennen roistoja!

Niilin jalokivi dvd

Menestyselokuvan ”Vihreän timantin metsästys” lopussa romaanikirjailija Joan Wilder (KATHLEENTURNER) ja seikkailija Jack Colton (MICHAEL DOUGLAS) purjehtivat yhdessä auringonlaskuun. Tässä jännittävässä jatko-osassa Ralph (DANNY DEVITO) on jälleen heidän jäljillään ja pariskunta tekee paluun toimintapoluille vaarallisella matkalla Pohjois-Afrikan autiomaassa. Edes petolliset villit, tappavat vankityrmät tai loputtomiin hyökkäilevät roistot eivät estä tätä kolmikkoa löytämästä, lopultakin, mystistä jalokiveä.

Ohjaaja: Lewis Teague

Näyttelijät: Kathleen Turner,Michael Douglas,Danny DeVito,Holland Taylor,Spiros Focás,Avner Eisenberg,Paul David Magid,Howard Jay Patterson,Randall Edwin Nelson,Samuel Ross Williams,Timothy Daniel Furst,Hamid Fillali,Guy Cuevas,Peter DePalma,Mark Daly Richards

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 17 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 67 vrk 17 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.