Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lue kuvaus tarkkaan.

Koneen tarina: Tuli minulle kasassa retro vehkeitä, joten historiasta en tiedä sen kummemmin.
-koneeseen tuli virrat ja kuva monitoriin, mutta oli vaan "tiltissä" ja mitään ei tapahtunut.
Mitään ei pystynyt kirjoittamaan, kirjaimia ei näkynyt kun yritti naputella.
Kasettiasemaliitintä testasin, mutta mikään toiminto (kelaus, play) ei toiminut tämän koneen kanssa. Toimivalla kasettiasemalla kokeilin.

Yleisilmeessäkään ei kauheasti ole kehumista, likaa on ja väri kaukana alkuperäisestä.
Muutama tarra myös liimattuna, joita en ruvennut iroittelemaan.

Koneen aukaisin, koska toivoin että pelkät pölyt puhaltamalla rupeaisi toimimaan, mutta myös pölyä ja likaa tule kaupanpäälle ostajalle varmasti.
Siihen loppui minun taidot ja tietämys näistä. Vehkeistä.
Koneen ilmeisesti aikaisempikin omistaja on aukaissut.

Vaikkakin likainen, niin suht ehyt ulkoilme kuitenkin, Elikkäs ei isoja halkeamia ainakaan missään, jotain positiivistäkin.

Tästä jollekkin räplääjälle pientä ilta puuhaa.

Myynnissä siis itse kuvassa näkyvä KONE , ei virtalähdettä ym mukaan.

Kysymyksiä saa heittää, jos vielä jäi jotain epäselväksi :)




Tähän loppuun vielä, Elikkäs todellakin projekti jollekkin eikä Minkäänlaista takuuta tai palautusoikeutta ei ole.

Lisätty 24.3.2024. Mukaan myös VIALLISET ohjaimet.
- merkit ja viat pikatestauksen mukaan:

-Kaikki ohjaimet testattu ghostsgoblins pelillä.

-tac 2- johto poikki, imukupit puuttuu pohjasta,napit napsuu ookoon tuntoisesti. Puuttuvaa johdon pätkää ei tallessa.

-Quickjoy sv-122- ei ota ylöspäin, muut suunnat vaikuttivat toimivan ja molemmat napit vaikuttivat toimivan. "löysähkö tuntuma" teippiä varressa. Imukupit pohjassa tallessa.

-Quickshot- Toimii joka suuntaan, mutta alaspäin tahmeasti. Napit ei toimi. Imukupit pohjassa tallessa. Ulkoisesti ihan siistissä kunnossa muuten.

-Quickshot II turbo punamusta. - liikkuu joka suuntaan, mutta kun päästää irti otteen ohjaimesta niin hahmo vetää takaisin vasemmalle. Ja saattaa itsestään jatkaa matkaa. Ylänappi ei toimi, mutta toinen toimi. Imukupit pohjassa tallessa. Yleisilme todella siisti. Kivasti naksuu joka suuntaan.

-merkistä ei tietoa, missä vain yksi nappi ja se nappi olikin ainoa mikä ohjaimessa toimi, ei siis liikkunut mihinkään. Ja kuten kuvasta näkyy, niin otekahva uupuu ja vain pelkkä metalliosa jäljellä.

Ohjaimet siis viallisia ja projekteiksi myös, joten en voi antaa takuuta että joten ei ole minkäänlaista palautus/valittamista oikeutta.

Lisätty 25.3.2024. Vain nouto ja lähetys mahdollisuus otettu pois, joten jos satut Raahessa päin liikkumaan tai ohi ajamaan niin hae värkättävää yhdeksi illaksi tästä.
Ei Super kiire myydä, joten säilyy varattunakin hetken. Ei viitsi ser romuunkaan viedä.

Lisätty 15.4.2024. Kysymysosiosta näkeekin, että kiinnostusta on ollut lähetyksen kanssa. Pidän kuitenkin tällä hetkellä edelleen vain noudon.
Rehellisesti sanon, että olen huono lähettelemään paketteja, joten annan Aina paketin posti virkailijan käsiteltäväksi, jos olen lähettänyt ja siitä johtuen myös postikulut ovat korkeammat kuin että kun itse hoitaa alusta loppuun. Tällekin paketille pk:t olisi varmaan 14-16e. Yritän kuitenkin treenailla postitusta ja kun olen valmis lähettämään, niin se myös vaihtoehdoksi muuttuu. Kiitos lukemisesta ja ymmärtämisestä :)

Lisätty 19.4.2024. 3 kpl viallisia ohjaimia selityksineen. Myös ohjaimien kuva päivitetty.

-Quick shot musta. Ei ota ylöspäin, molemmat napit toimi mutta ylempi nappi ei joka kerta. Myös vasemmalle sai painaa voimakkaammin. Pohjassa olevat 4 imukuppia paikallaan. Yleisilme ihan siisti.

-musta, punaisilla napeilla. Lukee "competition pro" juuri ja juuri erottui. Johto repeillyt yhdestä Kohtaa ja liekkö edellinen omistaja "korjaillut" satunnaisesti otti komentoja vastaan, mutta ei alaspäin ollenkaan. "Peten" myös raaputettu pohjaan, eli naarmua ja jotain maalijämiä näkyy myös. Imukuppeja pohjassa ei ole, en tiedä onko ollutkaan?

-Mega blaster omassa aika kärsineessä laatikossaan. Satunnaisesti ampui napeilla ja liikkui johonkin, mutta ei joka suuntaan. Ohjaimen varsinkin vaikutti olevan irti hieman.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 14:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.4. klo 9:47

Terve, tiedän ettei postitusmahdollisuutta, mutta jos se tulisi mahdolliseksi tarjoan 10e posteihin ja setistä pyyntihinnan 40e. Ei pulinoita, laitteet siinä kunnossa kuin ovat ja positiivinen palaute perään. Maksu onnistuu mobile pay ja pankkitilille.

muokattu 11.4. klo 18:34

Moro, minäpäs pohdin asiaa ja palaan tänään asiaan iltapäivästä, kun käyn missä laitteeni ovat. Pahoittelut, en kerenny tn laitteiden pariin, mutta huomenna 12.4 käyn kyllä ja palaan sitten asiaan.

8.4. klo 0:41

Tarjoan 20e plus postit setistä ja piuhat mukaan. Vaatii laittelua kyllä. Tehdäänkö diili?

8.4. klo 7:06

Moi, kiitos mielenkiinnosta mutta sanon ei kiitos tällä kertaa.