Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. VAUVA SAIRASTAA. 2002 Duodecim – Suomen Apteekkariliitto. 90-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

 Vauva sairastaa (2002) sisältää asiantuntevat ohjeet pikkuvauvan terveydentilan seuraamiseen ja sairauksien kotihoitoon. Itku on vauvan tapa kertoa, että jokin asia kaipaa kohentamista. Vauvan hoitajan on tärkeä oppia päättelemään, milloin vauvan itku ei viestikään nälästä tai märästä vaipasta. Itkun syy on monesti hoidettavissa kotikonstein tai apteekin ohjeita noudattaen, sillä vauvaiän infektiot ja muut sairaudet eivät useinkaan vaadi lääkärinhoitoa. Oikea tieto auttaa tunnistamaan vakavat, hoitoa vaativat tilanteet. Kirjan hoito-ohjeet perustuvat Duodecimin aineistoon. Tekstin on toimittanut lääketieteen toimittaja Tellervo Aho ja tarkistaneet erikoislääkärit Helena Varonen ja Minna Kaila ja Suomen Apteekkariliiton edustajat. Suomalaianen Lääkäriseura Duodecim ja Suomen Apteekkariliitto takaavat yhdessä tämän käytännön kirjasarjan luotettavuuden ja asiantuntemuksen. Duodecimin toimittamien kansallisten hoitosuositusten keskeisimmät linjaukset on otettu sarjassa huomioon.

~ Opi tulkitsemaan vauvasi viestintää

~ Hoida vauvaasi oikein

~ Iloitse vauvastasi

 

2. Ilona Autti – Kenneth Karlsson: VAUVAUINTI TUTUKSI JA TURVALLISEKSI. 1985 [Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto]. 72-sivuinen nidottu kirja (21 x 15 cm), kansissa pientä kulumaa (ks. kuva), muuten täysin ehjä ja siisti, muutamalla sivulla (luvussa ’Sukellukset’) aikaisemman omistajan joku tarkentava merkintä. Teoksen valokuvat: Ilona Autti, Veikko Wahlroos ja Erkki Valli-Jaakola.

Vauvauinti tutuksi ja turvalliseksi (1985) -teoksen kustantaja on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, joka on vastannut vauvauinninohjaajien koulutuksen järjestämisestä. Kirjan kirjoittajat, LL Ilona Autti ja LiK Kenneth Karlsson ovat huolehtineet itse opetuksesta. Koulutuksessa ja ohjatussa vauvauintitoiminnassa edetään tämän kirjan esittämällä tavalla. Kirja antaa tärkeää perustietoa kaikille vauvauinnista kiinnostuneille, etenkin uusille vauvauintiperheille. Vauvauinti tuli Suomeen 1981 ja on kehittynyt omaksi ”suomalaiseksi” toimintamuodokseen, jossa pääpaino on iloisen, luontevan ja turvallisen leikkihetken luomisessa.

Vauvauinti tutuksi ja turvalliseksi (1985) -teos sisältää luvut Johdanto, Vauvauinti ja sen merkitys, Vauvauinnin tavoitteet, Vauvauintiin valmistautuminen, Ulkoiset edellytykset, Terveydelliset edellytykset, Sukellusrefleksi, Vauvauinnin toteutuminen, Sukellukset, Opetuksen eteneminen, Vauvauinnin vaikeudet, Vaarat ja niiden ehkäisy, Vammaiset lapset ja riskilapset, Vauvauinnin jälkeen.

 

3. Pirkko Karvonen: JUHAN ASKELEET: KOTIKUNTOUTUSTA KERLAND-KLINIKAN MENETELMÄLLÄ. Esipuhe: Jyväskylän yliopiston erityispedagogiikan professori Paula Määttä. 1999 Atena Kustannus Oy. 96-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kirjan alkuperäinen omistaja on kirjoittanut nimilehden yläreunaan nimensä ja vuosiluvun ’-99’ sekä tehnyt Esipuhe-lukuun sivuunviivauksen, ei muita merkintöjä.

 Juhan askeleet: Kotikuntoutusta Kerland-klinikan menetelmällä (1999) -teos kertoo vammaisen lapsen kotikuntoutuksesta. Juha syntyi maitopurkin kokoisena keskosena. Juhalla todettiin CP-vamma, jonka vuoksi ei voitu tietää, ottaisiko hän koskaan yhtään askelta. Vanhempiensa aktiivisuuden ansiosta Juha sai kotonaan englantilaisen Kerland-klinikan kuntoutusta kolmen vuoden ajan. Tänä aikana Juhan liikkuminen kehittyi huomattavasti ja hän oppi kävelemään ennen koulun alkua. Juhan tapauksen lisäksi kirjassa esitellään kotikuntoutusmenetelmää laajemminkin ja teoksessa on kotikuntoutusta toteuttavien klinikoiden yhteystietoja (1999). Juhan askeleet soveltuu vammaisten lasten vanhemmille, lasten kuntoutuksen parissa työskenteleville ja alan opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lapsen kehityksen edistämisestä.
 
 Pirkko Karvonen, joka 1990-luvulla toimi Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatuksen laitoksen assistenttina, oli ollut jo useamman vuoden ajan kiinnostunut vammaisten lasten kuntoutuksesta. Vierailut Domanin instituutissa Yhdysvalloissa, Delacato-klinikalla Belgiassa ja Kerland-klinikalla Englannissa olivat antaneet hänelle mahdollisuuden tutustua kotikuntoutusohjelmiin.
 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 14 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 55 vrk 14 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.