Kuvaus

Huom. nyt nopeat syövät hitaat! Tuolin hintaa on alennettu ja poistuu kohta myynnistä. Vain nouto.

Vanha nojatuoli, olisikohan 1950-luvulta? Ainakin on todistettavasti ollut olemassa jo 1960 luvun alussa :-) Tässä on aikaisemmin ollut lumpulla täytetty istuintyyny ja selkänojatyyny. Olen korjauttanut tuolin istuimen pohjan ja korvasin tilapäisesti tyynyt ikean irtotyynyllä (viimeinen kuva), joka on toiminut käytössä hyvin, vaikka ei ole tuolin tyylin mukainen ja kätkee tuolin kauneuden.  Myyn tuolin tulevan muuton vuoksi. Tuo tilapäinen päällinen ei kuulu kauppaan mutta sen saa toki mukaan jos tuolin ostaja sen haluaa (siinä on kissankarvoja ja puhdistus jää siinä tapauksessa uudelle omistajalle).

Mittoja: istuinkorkeus noin 35,5, selkänojan korkeus noin 82cm, leveys edestä 57 cm.

Tuolin pintaa on käsitelty varoen jotta ajan patina säilyisi. Istuinpohjan uusimisen yhteydessä tuolin liitokset myös korjattiin koska ne olivat vuosien saatossa löystyneet.

Vain nouto yhdessä sovittuun aikaan. Huom, sijainti Helsinki 12 noin juhannukseen saakka.

Vanhalle huonekalulle on vaikea antaa kuntoluokitusta. Tässä on tarkoituksellakin ajan patinaa, minkä toki voi piilottaa käsittelemällä puuosat uudestaan. Tämän ikäiseksi tuoliksi kuntoluokitus on kuitenkin mielestäni sopiva.

Huom. Tuoli on nyt Helsingin Ullanlinnassa, josta nouto. Jollei ennen sitä ole myyty, niin heinäkuussa jälleen noudettavissa meilahdesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 20 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 20 vrk 20 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.