Kuvaus

Valde Mäkelä: KAIKILLA ON TOIVOA. 1962 Tekijän kustannuksella (1. painos). 130-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjassa on valokuvakuvitus.
 
Kaikilla on toivoa (1962) -teoksessaan Valde Mäkelä tuo toivoa toivottomille. Maailman meri myrskyää. Hälyttävät ja pelottavat uutiset ovat melkein jokapäiväisiä. Olemme ilmeisesti sen sukupolven kansa josta on sanottu: ” – ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa, sillä taivaitten voimat järkkyvät.” Luuk. 24: 25, 26. Pelkoon ei ole kuitenkaan aihetta. Miten lohdullista, että kaiken keskellä loistaa kuitenkin vielä iäti kestävä Jumalan Sana, johon pelkäävä ja vapiseva ihminen saa panna toivonsa. Tämän kirjan sanoman kautta tahdotaan toivottomien ihmisten katse nostaa ylös lupausten tähtiin, joiden kautta puoleemme katsoo aamunkoitto korkeudesta. Ystäväni, osta, lue ja iloitse! Vielä on toivoa. Sinullakin on perintö taivaassa.
 
Valde Mäkelä on toiminut työntekijänä vuonna 1937 perustetussa Evijärven helluntaiseurakunnassa sekä myöhemmin mm. Lappajärvellä 1961–62. Valde Mäkelä on julkaissut teokset Kuoleman vakavuus (1943), Lohtua murheellisille (1945), Kaikilla on toivoa (1962, lisäpainos 1962) ja Miksi uskon Jumalaan? (1965).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 2 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 13 vrk 2 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.