Kuvaus


EN TOIMITA ULKOMAILLE !

Käyttämätön, aito alkuperäinen Tissot T-Sport Seastar Powermatic 80
Sain tämän Timanttiset jäsenliikkeeltä 01/2023. Kauppaan sisältyy alkuperäinen laatikko, yms. Ohjevähittäishinta oli tuhat euroa, ja nyt jo tätä kirjoittaessa loppuunmyyntien jälkeen - näkyisi jäljelle jääneitä netissä tyrkyllä lähes kolmeen tuhanteen euroon asti.

Tissot on yksi maailman vanhimpia kellonvalmistajia. Tämä tässä on nätti poikkeava malli, eikä niinkään jäljittele Rolexia kun uudempi Seastar tuotanto (jota myös useat muut laatukellomerkit matkivat vilkkaasti). Vaikeammin hankittavissa nykyään, ja varsinkin uutena. Ymmärtääkseni mallia valmistettu vuonna 2014 joten ei yleinen, eikä useamman kädessä "samassa huoneessa".

Automaattikelloa arvostetaan sen hienomekaniikasta, ja on lähes aina keräilijöiden ehdoton ykkösvalinta. Tässä tapauksessa konetta ympäröi supersuosittu sukeltaja runko.

- Sveitsiläinen automaattikoneisto, huomattavalla 80 tunnin käyntivaralla
(Tissot calibre Powermatic 80 / ETA C07.111)
- Halkaisija ilman nuppia 42.0 mm / paksuus 12.4 mm
- Materiaali teräs
- Yksisuuntaisesti kierrettävä kehä, keraaminen
- Safiirilasi
- Kierrenuppi (kruunu)
- Kierrepohja, luuranko
- Helium venttiili
- 300 metrin vesitiiviys


Helposti vaihdettavissa kapeahko ja näin vähemmän hiostava 18/20 mm nato-ranneke (sopii erinomaisesti, toisin kuin juuri esim. Rolexille johon vaikea saada mahtumaan), jolloin kello ei myöskään ryöstä lämpöä ranteesta eikä likaannu.

Ei epäilystä aitoudesta. Feikkejä ja "Frankenstein" eri osista koottuja petoksia - yhä useammin vaikea oikein tunnistaa; tyypillisesti täysjäljitelmät Tag Heuer ym. ympäröivästä laadusta - loputtomiin kalliisiin asti. Ulkomailta tilaamista en voisi suositella; esim. viimeisimmät kaksi eBay ostostani kariutuneet, sekä Jomas.USA (mm. Patek Philippe trokaava laukkuryssä) eivät koskaan toimittaneet 500+ euron ensitilaustani eivätkä suostuneet itsestään edes palauttamaan kauppasummaa.

(ENG)
Tissot is a luxury watch brand from Switzerland. Tissot was founded in 1853. Since 1983, Tissot belongs to the Swiss conglomerate Swatch Group (Longines, Breguet, Blancpain, Omega).



Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu vastaavasta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.

Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


585 €
Sulkeutuu 67 vrk 14 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

585 € Sulkeutuu 67 vrk 14 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.