Kuvaus

Tässä kohteessa myynnissä laadukas pika-autolaturi, jossa on kaksi USB A -pistoketta, ylivirtasuoja ja oikosulkusuojaus. Soveltuu erityisesti erinomaisesti uudemmille tableteille ja älypuhelimille. Toki on myös yhteensopiva alaspäin vanhempien laitteiden kanssa. Muistathan käyttää laadukasta kaapelia, jotta nopea lataus onnistuu! Laturi on pieni ja kompakti. Omakohtaisesti tämä malli testattu hyvin toimivaksi.

Yksi autolaturi ratkaisee kaksi latausongelmaa, kokonaisteho on ihanneoloissa 30W ja tuettuja laitteita ovat matkapuhelimet, tabletit ja kannettavat tietokoneet (Huom: Jos haluat ladata kannettavan tietokoneen, autosi on tuettava 24 V!). Huomioi, että joillakin puhelinvalmistajilla on omat latausratkaisunsa, joita tämä 12V-24V yleisautolaturi ei välttämättä ratkaise. 

Monet autolaturit tipahtelevat pois sytytinaukosta varsinkin kuoppaisilla teillä. Tämä laturi on rakennettu huomioimaan tällaiset seikat - lukitsee tupakansytyttimeen tiukasti, vakaa kuoppaisilla teillä.
  • Nimi: Älykäs yleispika-autolaturi
  • Pkalatausprotokollat: USB A: QC3.0/QC2.0/SCP/AFC/FCP/APPLE2.4
  • Porttien lukumäärä: 2
  • Lataus portin tyyppi: USB A
  • Tulo: DC12V-24V
  • Lähtö: DC5.0V/4.8A
  • Väri: Läpinäkyvä
  • Koko noin: Ympyrä 3,8cm / Korkeus 6cm / Kapeimmillaan 2cm
    Toimitetaan turvallisesti pakattuna kuplapussissa.
     

    Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
    • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
       
    • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
      Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

      Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


      Näytä lisää Näytä vähemmän

      Osta heti


      11,90 €
      Sulkeutuu 14 vrk 8 h 55 min
      Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

      Osta heti

      Lisätiedot

      Maksaminen ja toimitus

      11,90 € Sulkeutuu 14 vrk 8 h 55 min

      Myyjän muut ilmoitukset

      Katso lisää

      Kysymykset

      Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
      Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.