Tuote on myyty käyttäjälle tanttu7 hintaan 13 €

Kuvaus

Hyväkuntoisia, käytettyjä ja käyttämättömiä uistimia 8 kpl. 1.ABU Svängsta EGON 100g Sweden. 2.Nimetön lusikkauistin hopea/pronssi, pituus n.14cm. 3.Siniselkäinen rattlin-vaappu, ABU KILLER made in Sweden. Rungon pituus on n.18cm. 4.Tummaselkäinen vaappu Floating Shanya, rungon pituus on n.20,5cm. Koukuissa korroosiota (ks. kuvat). 5. Stansattu tummasuomuinen Abu Ellips 18g, Sweden. 6: Suurin, käyttämätön Vaappu, JAXON Floating. Rungon pituus leukalevystä takalenkkiin on n.26,3cm. Paino on n.116g. 7. Käyttämättömiä Rattlin-vaappuja 2 kpl, oranssi sekä tummanpunainen/Vihreä, ei merkintöjä. Vieheet ja kela ovat vanhan kalamiehen välineistöä.

Avokela Bronson Fleetwing No 2475. Pienellä testauksella kelaus tuntuisi toimivalta, myös samoin langan vapautus. Kelassa on korroosiota, kulumaa nähtävissä (ks. kuvat). Uistimissa on nähtävissä käyttö- ja säilytysjälkeä (ks. kuvat).

Huutomaksu + pk tilille, lähetys postiin. Postikulut Suomeen pakettina 6,00€. Myös nouto käy. Haku: magnum viehe lusikka vaappu hilo abu kuusamo uistin lippa karhu hauki kuha ahven teno jesse james vaaputin record lure spoon drop bete lohi kaira lusikka rapala

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 12:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.