Kuvaus

Kuvaus.HUOM!!!!.Tästä ilmeisesti puuttuu päällipahvikotelo on vain avattava  pahvinen kotelo missä levyt ovat hinnassa huomioitu levyt kunnossa mutta tosiaan taitaa uupua pahvipäällinen

Tyttö ja sininen polkupyörä / La Bicyclette bleue (3DVD) 

Osa 1

18-vuotias Léa Dalmas on rakastunut onnettomasti. Mustasukkaisen raivon vallassa hän polkee tiehensä sinisellä pyörällään. Mutta suuret katastrofit mullistavat tytön maailman, kun saksalaiset panssarit valtaavat Ranskan ajaen miljoonat pakoon kodeistaan.

Osa 2

Paetessaan Pariisista Léa näkee sodan kauhut ympärillään, mutta selviytyy itse kuin ihmeen kaupalla Montillacin viinitilalle. Turvapaikka on menetetty, kun saksalaiset majoittuvat tilalle. Léa ryhtyy hengenvaaralliseen tehtävään vastarintaliikkeen kuriirina.

Osa 3

Vastarintaliikkeen uhkarohkealla toiminnalla on hintansa. Saksalaiset vangitsevat kostoksi syyttömiä siviilejä. Yksi heistä on Léan isä. Tänä synkkänä hetkenä vapauden valo alkaa kuitenkin kajastaa miljoonille, kun liittoutuneet nousevat maihin Normandiassa.

Ohjaus: Thierry Binisti

Käsikirjoitus: Claude Pinoteau, Danièle Thompson, Jean-Loup Dabadie

Perustuu: Régine Deforgesin menestysromaaniin

Pääosissa: Laetitia Casta, Georges Corraface, Virgile Bayle, Silvia De Santis, François Marthouret, Eric Prat, Jauris Casanova, Jean-Claude Brialy, Nathalie Boutefeu, Stéphane Audran, Pierre-Loup Rajot, Jacques Spiesser, Laurence Février

Valmistusvuosi: 2000

Kesto: 4 h 42 min

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 2

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 16 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 104 vrk 16 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.