Kuvaus

Myynnissä kuvan UUSI setti - painettavat kannet 5 kpl. Oletko kyllästynyt etsimään purkkien pariksi sopivia kansia? Väsyttääkö taistelu tuorekelmun kanssa, jonka reunaa ei erota rullasta ja joka takertuu kaikkialle paitsi sinne minne pitäisi? Ei hätää – uskomattoman kätevät painettavat kannet saapuvat avuksesi!

Aivan uudenlaiset kannet tekevät elintarvikkeiden säilyttämisestä helpompaa kuin koskaan. Asetat vain kannen valitsemasi lasin, mukin, vuoan tai kulhon päälle ja painat kannen keskustaa kevyesti. Ylimääräinen ilma poistuu astiasta ja painekansi asettuu tiiviisti säilöen ruoan tai juoman astian sisälle.

Voit säilyttää myös voimakasaromiset elintarvikkeet kuten sipulisilpun huoletta – tiiviin kannen ansiosta tuoksut eivät leviä ja siirry muihin ruoka-aineisiin. Hanki nyt mainiot kannet itsellesi tai ilahduta kotikokkia lahjalla, jolle on varmasti käyttöä! Ihana lahjaidea!

Muutakin mukavaa myynnissä, saa katsoa.


Haku: kansi kansisetti tiiviö kansisarja painettava painekansi painokansi ilmatiivis aromikansi keittiötarvike tiiviökansi säilytys aromit talteen keittiö keittiöväline ruoanvalmistus ruoanlaitto kokille harvinainen keittäjälle säilytyskansi säilöntäkansi erikoinen erikoisuus kelmu kelmukansi kulholle mukille lasille rasialle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 13 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 15 vrk 13 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.