Kuvaus

Tuotteen TROPIDOG Light Sterilised Adult - dry dog food - 12 kg kuvaus


TROPIDOG Light Sterilisoitu Aikuisten - kuivaruoka - 12 kg

TROPIDOG Light Sterilisoitu Aikuisten on erityisesti steriloitujen aikuisten koirien tarpeisiin suunniteltu kuivaruoka. Tämä korkealaatuinen ruoka tarjoaa tasapainoisen ravitsemuksen ja auttaa ylläpitämään lemmikkisi terveellistä painoa.

TROPIDOG Light Sterilisoitu Aikuisten on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet koirasi hyvinvoinnin tukemiseksi. Ruoka sisältää vähemmän rasvaa ja lisättyä kuitua, jotta auttaa vähentämään painoa ja ylläpitämään optimaalista ruumiinkuntoa.

Tämä kuivaruoka on myös kehitetty tukemaan koirasi virtsatien terveyttä ja estämään virtsakivien muodostumista. Se sisältää tasapainoisen määrän mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään pH-tasapainoa virtsassa ja edistävät virtsateiden terveyttä.

TROPIDOG Light Sterilisoitu Aikuisten tarjoaa myös herkullisen maun, joka miellyttää koirasi makuaisteja. Tämä ruoka pitää koirasi tyytyväisenä ja täynnä energiaa koko päivän.

Tilaa TROPIDOG Light Sterilisoitu Aikuisten kuivaruoka nyt ja tarjoa lemmikillesi terveellinen ja herkullinen ateria joka päivä!

  • Tasapainoinen ravitsemus steriloituille aikuisille koirille
  • Vähemmän rasvaa ja lisätty kuitu painonhallintaan
  • Tukee virtsatien terveyttä ja estää virtsakivien muodostumista
  • Herkullinen maku, joka miellyttää koirasi makuaisteja
  • Tarjo
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 8 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.