Kuvaus

Tuotteen TRIXIE-pöytämatto kulhoille - 48x27 cm kuvaus


TRIXIE Alusta kulhoille - 48x27 cm

Tämä TRIXIE alusta kulhoille on täydellinen valinta pitämään ruokailutilasi puhtaana ja järjestyksessä. Alusta on suunniteltu erityisesti kulhojen alle ja se sopii täydellisesti ruoka- ja juomakulhoillesi. Sen avulla voit pitää lattiasi puhtaana roiskeilta ja roskilta, sekä estää kulhoja liukumasta tai kaatumasta.

Tämä alusta on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja on helppo puhdistaa. Sen tyylikäs musta ja harmaa värimaailma sopii hyvin eri sisustustyyleihin. Alusta on myös varustettu kätevällä reunalla, joka estää ruoan ja juoman leviämisen lattialle. Se on erittäin käytännöllinen ja helppo pitää puhtaana.

TRIXIE alusta kulhoille on saatavilla kahdessa eri koossa: 48x27 cm ja 60x30 cm. Voit valita koon, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tämä alusta on erinomainen valinta kaikille lemmikinomistajille, jotka haluavat pitää ruokailutilansa siistinä ja järjestettynä.

Joten anna lemmikkisi nauttia ruoastaan ilman sotkua ja jälkiä. Hanki TRIXIE alusta kulhoille ja luo kätevä ja tyylikäs ruokailutila lemmikillesi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 11 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.