Kuvaus

Tuotteen TRACER TRL-A3 Kylmä/kuumalaminaattori kuvaus


TRACER TRL-A3 Kylmä/hot laminointilaite

Tehokas ja monipuolinen TRACER TRL-A3 Kylmä/hot laminointilaite on täydellinen työkalu kaikille, jotka tarvitsevat ammattimaisen ja kestävän laminointiratkaisun. Tämä laite tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan laminoida erilaisia asiakirjoja ja materiaaleja.

Ominaisuudet:

  • Kaksitoiminen laminointi: Voit käyttää laitetta sekä kylmä- että kuumalaminointiin tarpeesi mukaan. Kylmälaminointi sopii herkkien ja lämpöherkkien materiaalien laminointiin, kun taas kuumalaminointi tarjoaa vahvemman ja kestävämmän lopputuloksen.
  • Nopea lämmitysaika: Laite lämpenee nopeasti, mikä säästää aikaa ja tehostaa työskentelyä. Voit aloittaa laminoinnin heti, kun se on valmis käytettäväksi.
  • Automaattinen lämpötilan säätö: Laitteessa on automaattinen lämpötilan säätö, joka takaa optimaalisen lämpötilan jokaiselle laminointitehtävälle. Tämä varmistaa tasaisen ja ammattimaisen laminointituloksen.
  • Laaja laminointikapasiteetti: TRACER TRL-A3 Kylmä/hot laminointilaite pystyy laminointiin aina A3-kokoisiin dokumentteihin asti. Voit laminoida asiakirjoja, valokuvia, julisteita ja muita materiaaleja kooltaan jopa 297mm x 420mm.
  • Kompakti ja kestävä rakenne: Laite on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja sen kompakti koko mahdollistaa helpon siirtelyn ja säilytyksen. Voit sijoittaa sen kätevästi työpöydälle tai hyllylle.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 3 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.