Kuvaus

 

Huuda, saat ohjeet automaattisesti meiliisi ja Maksa, siinä kaikki. 

Tämä kirja pohjautuu Pentti Kronqvistin, Christer Bouchtin ja Hans Koivusalon vuonna 1976 tekemään arktiseen retkeen. He lähtivät liikkeelle 26. maaliskuuta Thulen lentotukikohdasta Grönlannista ja saapuivat 27. huhtikuuta määränpäähänsä Grise Fiordiin, Pohjois-Kanadaan. Tämän matkan aikana Pentti tutustui ensimmäistä kertaa thulen eskimoihin, kansaan, jota hän oppi matkoillaan suuresti kunnioittamaan ja ihmisiin, joiden luona hän myöhemmin vieraili useasti. Arktinen ympäristö ja historia ovat kauan kiehtoneet Pentti Kronqvistiä. Tehtyään noin tusinan verran matkoja arktisille alueille ja kerättyään runsaasti arktista esineistöä, Pentti sai idean perustaa arktisen museon Pietarsaareen. Nanoq-museon 20-vuotis juhlia varten syntyi ajatus kirjoittaa kirja lapsille. Nanoqista ja Pentistä on kirjoitettu useitakin kirjoja, mutta yhtäkään niistä ei ole suunnattu lapsille. Tässä kirjassa Pentti kertoo eräästä jännittävästä matkasta, joka kaikista seikkailusta huolimatta päättyi onnellisesti.

Näkymättömän maailman rasitteisiin ja niistä johtuvien ongelmien ja häiriöiden ratkaisemiseksi on vaikea saada yliaistillista tietoa ja siksi kirjan tekeminen on ollut hyvin haastavaa ja se on vaatinut aimo annoksen suomalaista sisua, joka on kirjoittajalla kehittynyt lähes 20 vuotisen henkisen auttamistyön aikana.

Kirjassa kerrotaan, mikä rauhattomia taloja ja muita rakennuksia todellisuudessa vaivaa. Samalla otetaan esille reilut 80 tapausta, jotka yksinkertaisella tavalla osuvasti kuvaavat asioiden yleistä henkistä luonnetta ja kertovat mm. miksi terapeutit ja muut herkät henkilöt väsyvät esim. vainajasielujen läsnäolosta. Kirja on siten kurkistus syvemmälle, verhon toiselle puolelle, erityisesti henkien, vainajien ja kummitusten maailmaan. 

Henkiä, vainajia ja kummituksia ei missään nimessä tarvitse kuitenkaan pelätä tulee kirjan sanomana myös kirkkaasti esille. Samalla saamme paremman käsityksen siitä, miten tilanteet on yliaistillisesti, henkisin voimin korjattu.

Kirja on samalla myös kutsu auttamistyöhön kaikille niille herkille, jotka kuulevat sydämessään tämän kutsun. Kirjan edetessä saadaan samalla lisää tietoa näkymättömän maailman ikuisista lainalaisuuksista.

 

218 sivua ; 21 cm

Kieli suomi

Julkaisija[Helsinki] : Goodset, 2013paranormaalit ilmiöt 

kokemukset 

yliluonnolliset olennot 

kummitukset 

henget 

maasäteily t

Tiina Lindholm

ISBN 978-952-67124-6-8 nidottu

 

 

Shipping to EU = OK ! In all size.

To other countries ONLY by letter mail 

 

Näitä ei pakko lukea:

Jos haluat useamman: pienet / ohuet niin kysy (kirje koko)

Isot / paljon  7€  Kuluilla  =  RAJATON määrä Kirjoja ym KPL määrään tai kokoon katsomatta.

Voit myös tehdä PAKETTI TARJOUKSEN useammalle samaan lähetykseen

Paketille myös NOUTO = OK 

 

Etsitkö jotain? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini

Linkit:

Lähes kaikissa kohteissa on käsittelyn / kuljetuksen jälkiä esim kansissa hankaumaa ym. 

Voit kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi jos kaipaat lisätietoa.

Kirjat varastolla, ei kotona.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat ISOMMAT viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi  ARKI päivinä maksun saavuttua (sait palautteen)

Yhteys: Tekstari nopein, meili hidas.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18,70 € Sulkeutuu 84 vrk 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.