Kuvaus

Tuotteen Topeshop RTV120 CZAR P SZ TV-taso/viihdekeskus 2 hyllyä kuvaus


Topeshop RTV120 CZAR P SZ TV-taso/viihdekeskus 2 hyllyllä

Tämä Topeshop RTV120 CZAR P SZ TV-taso/viihdekeskus on täydellinen valinta kodin viihdekeskukseen. Sen moderni muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen ratkaisun televisiollesi ja viihdelaitteillesi.

Korkealaatuinen rakenne

Tämä TV-taso on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Se on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja pitämään laitteesi turvallisesti paikallaan.

Käytännöllinen säilytystila

TV-tasossa on kaksi tilavaa hyllyä, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa DVD-soittimelle, pelikonsoleille, äänentoistolaitteille ja muille viihdelaitteille. Voit pitää kaikki tarvittavat laitteet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Tyylikäs ja minimalistinen muotoilu

Tämä TV-taso on suunniteltu sopimaan täydellisesti moderniin sisustukseen. Sen tyylikäs ja minimalistinen muotoilu tekee siitä hienon lisäyksen mihin tahansa olohuoneeseen tai viihdehuoneeseen. Musta ja harmaa väri sopivat hyvin minkä tahansa värimaailman kanssa.

Helppo kokoaminen

Tämä TV-taso on helppo koota ilman tarvetta erityisille työkaluille tai ammattitaidolle. Mukana tulevien ohjeiden avulla voit asentaa sen nopeasti ja vaivattomasti.

Tee televisiostasi ja viihdelaitteistasi keskipiste kodissasi tällä Topeshop RTV120 CZAR P SZ TV-tasolla/viihdekeskuksella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 23 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.