Kuvaus

Tuotteen Topeshop R50 ANT/ART toimistokirjahylly kuvaus


Topeshop R50 ANT/ART toimistohylly

Uudella ja tyylikkäällä Topeshop R50 ANT/ART -toimistohyllyllä saat järjestystä ja tyylikkyyttä toimistotilaasi. Hylly tarjoaa kätevän säilytysratkaisun kirjoille, kansioille ja muulle toimistotarvikkeille.

Hylly on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan pitkäikäisen ratkaisun toimistosi säilytystarpeisiin. Sen vahva rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että hylly kestää jatkuvaa käyttöä ilman hankaluuksia.

Topeshop R50 ANT/ART -toimistohylly on myös erittäin käytännöllinen. Siinä on useita hyllytasoja, joiden avulla voit järjestää tavarat haluamallasi tavalla. Voit säilyttää kirjat ja kansiot järjestyksessä ja helposti saatavilla. Hyllyn tasojen välillä on riittävästi tilaa myös korkeampien esineiden säilyttämiseen.

Toimistohyllyn ANT/ART-mallissa on moderni ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Musta ja harmaa väri tekevät siitä ajattoman ja helposti yhdisteltävän muihin huonekaluihin. Voit luoda tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen toimistosi ympäristöön Topeshop R50 ANT/ART -toimistohyllyn avulla.

Tilaa Topeshop R50 ANT/ART -toimistohylly nyt ja tuo tyylikkyys ja käytännöllisyys toimistotilaasi. Anna tavaroidesi löytää paikkansa ja luo inspiroiva työympäristö Topeshop R50 ANT/ART -toimistohyllyn avulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 19 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.