Kuvaus

Tuotteen Topeshop BIURKO PLUS BIEL computer desk White kuvaus


Topeshop BIURKO PLUS BIEL tietokonetaso valkoinen

Uusi Topeshop BIURKO PLUS BIEL tietokonetaso valkoisena on täydellinen valinta kodin tai toimiston tarpeisiin. Tämä tyylikäs ja toiminnallinen tietokonetaso tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja on suunniteltu helpottamaan työskentelyäsi.

Ominaisuudet:

  • Tilava ja kestävä - Tämä tietokonetaso tarjoaa runsaasti tilaa laitteillesi ja työtarvikkeillesi. Se on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista, joten se kestää pitkään käytössäsi.
  • Toimiva suunnittelu - Tämä tietokonetaso on suunniteltu huomioiden käytännöllisyys ja mukavuus. Se sisältää kätevät vetolaatikot ja hyllyt, jotta voit pitää työpöytäsi siistinä ja järjestettynä.
  • Tyylikäs ulkonäkö - Valkoinen väri antaa tälle tietokonetasolle modernin ja raikkaan ilmeen. Se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja luo tyylikkään ilmeen huoneeseesi.
  • Helppo koota - Tämä tietokonetaso on helppo koota ja se sisältää selkeät ohjeet asennusta varten. Voit saada sen käyttövalmiiksi nopeasti ja vaivattomasti.

Topeshop BIURKO PLUS BIEL tietokonetaso valkoisena tarjoaa kaiken tarvitsemasi, kun haluat luoda toimivan ja tyylikkään työympäristön. Tilaa omasi ja huomaa tehokkaampi työskentely jo tänään!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 8 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.