Kuvaus


Uusi erinomainen ja pienikokoinen Toockin nimellisteholtaan 65W GaN-pikalaturi puhelimien, tablettien ja tietokoneiden lataukseen. Voidaan puhua tarviketuotteiden merkkituotteesta, joita ovat mm. Baseus, Essager tai Toocki. 

Tarjolla uusi ja käyttämätön musta GaN max 65W tarjoava pikalaturi, jossa on USB Type-C (tuki PD) ja USB-A(tuki QC 3.0) -liitännät ja lisäksi lataus/datakaapeli.

Kolme elementtiä nopeaan lataukseen:
1. Laitetuki - nopea lataus
2. Kaapeli tukee nopeaa latausta
3. USB-laturi tukee nopeaa latausta.

Galliumnitridi (GaN) Kuvaus: GaN on uudenlainen puolijohdemateriaali, jolla on suuri kaistaväli, korkea lämmönjohtavuus, korkea lämpötilan kestävyys, säteilynkestävyys, happo- ja alkalinkestävyys sekä korkea lujuus ja korkea kovuus. GaN-galliumnitridikomponentteja käyttämällä laturi ei voi olla vain pieni kooltaan ja kevyt, vaan sillä on myös etuja tavallisiin laturiin verrattuna lämmöntuoton ja hyötysuhteen muuntamisen suhteen. Enemmän tehoa, pienempi koko, matalan lämpötilan lataus(Huom! Laturin tulee lämmetä ladatessaan. Ilman lämpenemistä se ei luultavastikaan toimi oikein), suuritehoinen pikalataus, ei kuuma.

Laturissa on monipuolinen suojaus ja varmempi ja turvallinen käyttö sisältää ylivirtasuojan, ylilämpötilasuojan, ylijännitesuojan, ylitehosuojan, oikosulkusuojauksen, alijännitesuojan ja sähköstaattisen suojauksen.
Tätä laturia pystyvät hyödyntämään paitsi uudemmat puhelimet ja tabletit, joissa on pikalatauksen ominaisuuksia, myös USB C tukevat monet tietokoneet. Pikalataus mahdollistaa normaalia nopeamman latauksen. Ladattavan laitteen tulee tukea pikalatausominaisuutta, jotta pikalataus toimii, muuten laturi toimii perinteisellä 5V/2A -teholla. Verkkolaturin ja oikean kaapelin yhdistelmällä lataat nopeasti puhelimet, tabletit, lisävirtalaturit, Bluetooth-kaiuttimet ja muut kodin älylaitteet. Esimerkiksi uudemmat iPhonet, OnePlus, Xiaomi ym. laitteet tukevat tätä kirjoitettaessa pikalatausta ja sitä mukaa kun uusia laitteita tulee, ne pääsääntöisesti tukevat pikalatausta. Tämä pikalataava verkkolaturi tukee mm. kahta yleistä pikalataus-standardia: Qualcomm Quick Charge 3.0 ja USB-PD (Power Delivery).

Annetut tekniset tiedot:
* Brändi & Tuote: Toocki GaN-laturi 65W
* Materiaali: puhdas PC palonestomateriaali
* Jännite: 100-240V, 50 / 60Hz, 1.56 max
* Pikalatausparametrit, USB-C: 5V/3A; 9V/3A;12V/3A; 15V/3A;20V/3.25A(65W Max.), USB-A: 5V/3A; 9V/2A;12V/1.5A (22.5W Max.), USB-A+USB-C:45W+12W 
* Väri: musta
* Mitat noin 10 x 3,5 x 3 cm
* Paino noin 95g
* Yhteensopiva: Useimmille älykkäille USB-matkapuhelimille ja muille markkinoilla oleville digitaalisille tuotteille.
Oheisissa kuvissa ym. annetut tiedot sekä tiedot tehojen jakaantumisesta eri porttien kesken. Luvut ovat ehdottomia maksimeja ja saatu laboratorio-oloissa. Kuvissa lataan iPadia sen maksimitehoilla tällä GaN-laturilla. Myös molempien porttien käyttö onnistuu yht'aikaa, mutta hidastaa latausta.

Monella laitevalmistajalla on omia latausratkaisuja, jotka eivät aina mene yhteen näiden universaalien latureiden kanssa, OnePlus esimerkiksi on kovin allerginen niille. Se tarkoittaa, että nopeimmat lataukset tapahtuvat vain merkin omalla laturilla ja kaapelilla ja muilla monesti maksimiteho on noin 27W, jonka olen itse huomannut tehdessäni tehojen mittauksia. Sekin tarkoittaa jo hyvää pikalatausta! Monet puhelimet ohjelmallisesti säätelevät lataustehoa sen mukaan paljonko laitteessa on kullakin hetkellä virtaa: Kun lataus on alhainen, virtaa otetaan nopealla teholla sisään ja kun lataus alkaa olla yli puolet, latausteho hidastuu ja kun akku alkaa olla ladattu kapasiteettinsa ylärajoissa, lataus on jo kovin hidasta. Myös Applen iPhone/iPad ja monet muut merkit sisältävät valmistajan rajoituksia nopeuksille ja niitä ei tälläkään laturilla voi ylittää. Valmistajat myös kehuvat kilpaa kuinka laturit lataavat jopa 80-120W tehoilla. Todellisuudessa noilla tehoilla latausta tapahtuu usein vain hyvin vähän aikaa. 

Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) tulee luonnollisesti tukea myös pikalatausta ja tämän laturin specsejä. Tämän laturin lataustehot ja nopeudet on saatu ja toteutettu ihanneolosuhteissa laboratoriossa. Silti nopeimpia latauksia tukevat päätelaitteet ja laturit pääsevät lähelle parhaita nopeuksia, mutta en voi tietystikään luvata, että sinun laitteesi tukee täyttä tehoa. Se tukee sitä, minkä sinun laitteesi tarjoaa mahdolliseksi.

Tuotepaketti sisältää: Laturin lyhyen englannin kielisen ohjeen kera sekä noin metrisen kaapelin.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse S-pakettina kohteen paksuuden vuoksi tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä noudot onnistuvat klo 13-17 / 21-23 minun aikataulujeni mukaan). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 1 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22,50 € Sulkeutuu 32 vrk 1 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.