Kuvaus

 The Firm

Kolminkertainen Oscar -ehdokas Tom Cruise tekee ehkä elmänäsä parhaan roolisuorituksen tässä John Grishamin menestyskirjaan perustuvassa tiivistunnelmaisessa trillerissä. Cruise on Mitch McDeere, nuori ja kunnianhimoinen, juuri Harvardista valmistunut juristi. Useista työtarjouksista Mitch ja hänen vaimonsa Abby (Jeanne Tripplehorn) valitsevat Memphisissä sijaitsevan lakifirman. Tarjous ylittää heidän hurjimmatkin unelmansa. Sitten FBI ottaa yhteyttä Mitchiin väittäen firman juristien syyllistyneen lahjontaan ja murhiin. Alkaa huikea kujanjuoksu, jossa Mitchin henkeä uhkaavat FBI, mafia ja mitään kaihtamattomat vallankäyttäjät, joiden ainoa päämäärä on pelastaa FIRMA ? hinnalla millä hyvänsä. FIRMA on sähköinen trilleri, jonka on ohjannut Oscar -voittaja Sydney Pollack. Loistavasta näyttelijäkaarista mainittakoon Oscar -voittaja Gene Hackman.

 Top Gun

Vauhdikas sekoitus toimintaa, musiikkia ja loistavia lentokohtauksia teki Top Gun -elokuvasta jättimenestyksen vuonna 1986.

Top Gun on elokuva, joka kertoo niistä vaaroista ja jännityksestä, jotka odottavat hävittäjälentäjien eliittikouluun tulevia pilotteja. Tom Cruise on roolissaan Maverick Mitchellinä erinomainen huimapäisenä, nuorena lentäjänä, joka tekee kaikkensa ollakseen paras. Kelly McGillis esittää seksikästä siviilikouluttajaa, joka näyttää Maverickille monia asioita, joita ei voi oppia koulun penkillä.

Mission Impossible

 

Tom Cruise säkenöi tässä vauhdikkaassa menestyselokuvassa, joka pitää sinut jännityksessä loppuun saakka (Howard Rosenberg, Los Angeles Times).

Tom Cruise esittää Ethan Huntia, salaisen amerikkalaisorganisaation IMF:n (Impossible Mission Force) huomattavaa jäsentä. Entinen venäläisvakooja on varastanut CIA-agenttien henkilöllisyystietoja sisältävä NOC-listan. Hunt saa tehtäväkseen estää tietojen myymisen pimeillä markkinoilla. Jotain menee kuitenkin pieleen: Ethania syytetään murhista, joita hän ei ole tehnyt.

Hänen on paettava todellisia murhaajia ja päästävä CIA:n tarkimmin vartoidulle tietokoneelle. Etsiessään totuutta Huntin täytyy pysytellä jatkuvasti jahtaajiensa edellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 1 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,99 € Sulkeutuu 7 vrk 1 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.