Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Timo Parvela - Markku Ropponen: ISÄN KÄDESTÄ. 1995 Tammi. 160-sivuinen sidottu kirja, muuten ehjässä kansipaperissa takana pieni repeämä, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. 

Isän kädestä (1995) on kirja kaikille isille ja sellaisiksi aikoville. Se on kahden isän ja kirjailijan, Timo Parvelan ja Markku Ropposen, avointa kokemusten vaihtoa. Kirja ei neuvo eikä opeta mitään. Se kaataa isyyden myyttejä ja illuusioita ja valaa samalla uskoa siihen, että isänä oleminenkin on mahdollista. Minusta tulee isä! Pitäisikö polttaa sikarit? Pitäisikö mennä ilmoittautumaan jonnekin? Joko vatsaa voi kuunnella? Miten kertoa kymmenvuotiaalle, ettei maailmanloppu ole vielä ovella? Kuinka opettaa vastahakoinen lapsi luistelemaan? Miten selviytyä arjen sirkuksesta?

Timo Parvela (s. 1964) on koulutukseltaan luokanopettaja ja asuu Espoossa. Hän on kirjoittanut lasten- ja nuorten- sekä aikuisten romaaneja. Esikoisteoksestaan Poika (1989) hän sai H. C. Andersen -kunniakirjan. Sekä Poika että lastenromaani Puhuva koira (1990) olivat myös Topelius-palkintoehdokkaina.

Markku Ropponen (s. 1955) on ammatiltaan kirjastonhoitaja ja asuu Jyväskylässä. Hänet tunnetaan parhaiten rikosromaaneistaan. Romaanistaan Kuolemanuni (1991) hän sai Suomen Dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnon.

 

2. Timo Parvela: MURROSIKÄISEN KÄYTTÖOHJE: KERTOMUKSIA PERHEARJEN KESKELTÄ. 2011 Tammi. 128-sivuinen nidottu kirja (pokkari), lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan kertomukset ovat aikaisemmin ilmestyneet Meidän perhe -lehdessä ja Maaseudun tulevaisuuden Kantri-liitteessä.

Murrosikäisen käyttöohje: Kertomuksia perhearjen keskeltä (2010). Mitä tehdä kun perheen murrosikäinen väittää tietävänsä vanhempiaan paremmin elokuvien ikärajat ja lauantai-illan kotiintuloajan? Entä miten suostutella nuori perheen kanssa päiväretkellä kun pleikkarin pelaaminen on paljon mielenkiintoisempaa? Murrosikäisen käyttöohjeessa lähestytään vanhemmuuden kysymyksiä pilke silmäkulmassa mutta aihetta kunnioittaen. Suosittujen Ella-lastenkirjojen tekijä on myös itse kahden lapsen isä. Hän on vuosien varrella kirjoittanut huomiota isänä olemisesta ja lapsiperheen arjesta eri lehtiin. Kirjoitukset ovat riemukas valikoima sattumuksia lasten kanssa olemisesta ja kasvamisesta. Kumpi oikein kasvattaa kumpaa? Miksi lapset välillä – tai aika usein – luulevat tietävänsä paremmin, vaikka vanhemmilla on ylivertaisesti kokemusta? Mitä tehdä kun lapsi ei tottele? Miten suostutella hänet tekemään jotain epämieluisaa? Miten reagoida jos lapsi ei ole yhtään kiinnostunut olemaan vanhempiensa kanssa tai kuuntelemaan heitä? Onko aikuisen tehtävä viihdyttää lasta? Timo Parvela lähestyy vanhemmuuden peruskysymyksiä pilke silmäkulmassa mutta vakava vastausyritys mielessä. Hänellä on nautittava taito myöntää oma vajavaisuutensa vanhempana – juuri yksi tärkeä piirre mitä hyvä vanhemmuus taitaa tarvita.

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 109 vrk 15 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 109 vrk 15 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.