Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eli nyt olisi vähän rahanteko koneita myytävänä . Myyn koska lopetin yritystoiminnan . Eihän siinä oiken ole enää pikku yritäjällä mitään järkeä tätä homma itsekseen pyörittää kun markkinat on sen verran pilattu ja muutenki koko tämänhetkinen tilanne ympäri maapallon on vähän sekavassa tilanteessa .

Eli löytyy Perus hussen mopoja k970 ykkönen ja rengasaha . Täysin toimivia , renkku ollut yhden talven käytössä. Uutta rengasta vaile vaan . Ykkös saha tarvii uuden kaasu liipasimen tai uudellen asennuksen , eli liipaisin pohjassa , täys kierroksilla sillä mennään nyt !

2x porajalka , hakkenin syöttölaitteisiin yhteensopivia , nämä mihin on yleensä kiinitetty weka 32 porakoneet ! Kyllä se tiedä joka tekee
1x Dussin porakone periaateessa saman työn tekee kun weka 32, hiemän kevyempi painoltaan . Ei syöttistä siihen!
1X WEKA 32 PORAKONE
1x Benderin porakone joka taas vähän painavaampi kun perus weka 32 mutta samanlaisia saksanlaisia nehän on kaikki melkein.


Weka voimavirta taajuusaha , + ohjausboxi . Boxin joutuu laittaa . piirilevyssä palannut yksi pieni diodi tai kondensaattori . En tarkalleen muista !
1x weka DK 16 käsikone ja 1 DKS 15 kuivaporaukseen tarkoitettu käsikone ( mikroiskevä) on kätevä vehe , olisivatpa vaan aikasemmin tämän keksinny !


Tänne kun saa kerrallaan vaan 5 kuvaa niin puuttu listaalla olevia koneiten kuvia . Tarvitaessa kuvia voin otta lisää ja lähettää kiinoistuneille. Saa koikeilaa tikkurilassa arkisin aina 16 alkaen ja siihen iltaan 21 astin ainakin ! Jopa testireikää ehkä porailee jos joku läheisyydeltä löytyy, joka on reikä vailee :D

Poraus Putkia löytyy 40mm- 350mm välistä nehän voi tarpeiten mukaan katsoa paikan päällä ja sopia !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 20:02
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.