Kuvaus

Tuotteen Thermaltake Suppressor F31 Tempered Glass Edition Midi Tower musta kuvaus


Thermaltake Suppressor F31 Tempered Glass Edition Midi Tower Black

Pysyvää tyylikkyyttä ja suorituskykyä

Thermaltake Suppressor F31 Tempered Glass Edition Midi Tower on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja huippuluokan suorituskyvyn. Tämä musta midi-tornikotelo on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan upean käyttökokemuksen.

Kestävää lasia ja hillittyä tyyliä

Tässä kotelossa on kestävä lasipaneeli, joka tarjoaa upean näkymän sisäiseen laitteistoosi. Lasipaneeli on myös erittäin kestävä ja helppo puhdistaa, mikä tekee tästä kotelosta pitkäikäisen valinnan. Musta ulkoasu antaa kotelolle hillityn ja tyylikkään ilmeen, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.

Erinomainen jäähdytys ja äänenvaimennus

Suppressor F31 Midi Tower -kotelo tarjoaa erinomaisen jäähdytysratkaisun. Siinä on useita tuuletinpaikkoja ja tilaa suurille jäähdytysjärjestelmille, jotta voit pitää järjestelmäsi viileänä ja suorituskykyisenä. Lisäksi kotelossa on äänenvaimennusmateriaaleja, jotka vähentävät melua ja tarjoavat hiljaisen käyttökokemuksen.

Käytännölliset ominaisuudet

Tässä kotelossa on monia käteviä ominaisuuksia, kuten irrotettavat pölysuodattimet, helposti avattavat sivupaneelit ja tilaa suurille laitteille. Lisäksi se tarjoaa laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, joten voit helposti yhdistää kaikki tarvittavat laitteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 9 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.