Kuvaus

The Sum Of All Fears + Paycheck  -  2 DVD
 

The Sum of All Fears - Peloista pahin

Ben Affleck on valmis ottamaan haltuun CIA agentti Jack Ryanin roolin tässä Tom Clancyn romaaniin perustuvassa jännittävässä toimintaseikkailussa.
Kylmän sodan aikaiset pelot palautuvat amerikkalaisten mieliin, kun Venäjän kuolleen presidentin seuraajaksi nousee mies, jolla on hämärä tausta. Idän ja lännen välinen jännitys tiivistyy ja CIA epäilee, että venäläiset tiedemiehet ovat kehittämässä uusia ydinaseita.
CIA:n johtaja William Cabot (Morgan Freeman) lähettää Jack Ryanin (Affleck) huimaan ajojahtiin oikean syyllisen etsimisessä. Viime hetkellä järkyttävä totuus paljastuu Jackille: terroristiryhmä yrittää provosoida sodan U.S.A:n ja Venäjän välille - terroristit ovat päättäneet räjäyttää ydinpommin jalkapallon mestaruusottelussa.

 

Ensiesitysvuosi
2002

Ohjaus
Phil Alden Robinson

Käsikirjoitus
Tom Clancy

Näyttelijät
Ben Affleck
Morgan Freeman
James Cromwell
Liev Schreiber
Alan Bates
Philip Baker Hall


Paycheck

Paycheck: John Woo (M:I-2 ja Face/Off ) on ohjannut tämän tulevaisuuteen sijoittuvan trillerin, joka tarjoaa huikeita toimintakohtauksia ja jännittävän, katsojan tiukasti otteessaan pitävän tarinan. Michael Jennings (Ben Affleck) on lahjakas tietokoneinsinööri, joka toimii huippusalaisissa projekteissa. Jokaisen tehtävän jälkeen Jenningsin lyhytaikaismuisti tyhjennetään, jotta projektitietoja ei jäisi hänen muistiinsa.
Viimeisimmästä, kolmivuotisesta tehtävästään Jennings on saanut vanhalta ystävältään (Aaron Eckhart) miljoonapalkkion. Järkytyksekseen Jennings saa kuitenkin tietää, että tehtävänsä lopuksi hän onkin luopunut koko palkkiostaan. Sitten Jennings saa salaperäisen kirjeen, joka sisältää johtolankoja unohtuneesta menneisyydestä. Yhdessä kauniin tutkijan kanssa (Uma Thurman), jota Jennings on aikanaan rakastanut mutta ei enää muista, hän ryhtyy selvittämään menneisyytensä mysteeriä... ja edessä odottaa pelottava löytö.

Ensiesitysvuosi
2003

Ohjaus
John Woo

Käsikirjoitus
Philip K Dick
Dean Georgaris

Näyttelijät
Ben Affleck
Aaron Eckhart
Uma Thurman
Paul Giamatti
Colm Feore
Joe Morton
Michael C Hall
Peter Friedman
Kathryn Morris

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kesto yht:
3 tuntia 53 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,95 €
Sulkeutuu 84 vrk 7 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 84 vrk 7 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.